zaterdag 17 maart 2018

HAAGSE NACHTBURGEMEESTER VERKIEZING

Nu de Haagse Bom een welverdiende stap terug neemt is de Haagse Nachtraad op zoek naar een nieuwe Haagse Nachtburgemeester.

In de nacht van zaterdag 17 maart zal René Bom het stokje doorgeven aan een nieuwe nachtburgemeester. Wie dat moet worden is nu de vraag: met de aankondiging van Bom barst namelijk ook direct de verkiezingsstrijd los.
Zeven kandidaten, uit alle hoeken van de Nacht, gaan de strijd aan om de nieuwe Nachtburgemeester van Den Haag te worden. Onder leiding van René Bom heeft de Haagse Nachtraad uit een grote poel aanmeldingen zeven kandidaten gekozen. “We waren blij verrast door de kwaliteit van de aanmeldingen en denken dat er tussen deze zeven kandidaten zeker een geschikte opvolger voor Bom zit.” aldus Eva von der Assen namens de Nachtraad.

Degenen die gaan strijden om het nachtburgemeesterschap zijn: ras-Hagenees Cary van Rheenen, onder meer bekend van het duo ‘Gebroeders De Gier’, zanger Pat Smith, gitarist Remco Visker, stagemanager van het Paard Willem Verheij, Zamba-Jan Bakana (bekend als DJ, Odd Mind) en Sjoerd van Schuylenburch (Sunny Sjoerd). De enige vrouw die kans maakt om nachtburgemeester te worden is Zoë van Eldik, die vorig jaar een demonstratie organiseerde tegen de betutteling in het Haagse uitgaansleven. Lees hier alles over de kandidaten!

Archief
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00
  • 04:00
Mijn Haagse hâgt kan het niet meer alleen aan

met deze woorden kondigt Rene Bom aan dat hij een stapje terug doet als Nachtburgemeester van Den Haag.