woensdag 24 oktober 2018

GUUS MEEUWIS @ ZUIDERSTRANDTHEATER

Brabants’ trots is terug in Den Haag met zijn Guus Geluk tour! Ditmaal in het Zuiderstrandtheater. De zanger heeft natuurlijk geen introductie meer nodig, met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Afgelopen jaar verkocht hij maar liefst twee avonden achter elkaar het Paard uit, dus dit feest – met meters bier – wil je zeker niet missen.

Archief
  • €40
  • Zuiderstrandtheater
  • 18:00
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

Guus gaat zo goed dat hij het heft volledig in eigen handen heeft genomen. Onlangs heeft hij management- en productiehuis ‘MODESTUS’ uitgebreid met een eigen platenmaatschappij en regelt hij alles helemaal zelf. Zijn nieuwe album verschijnt medio april 2018, wat het eerste album is dat hij volledig zelf produceert. Verwacht dus veel van de tour! Niet alleen de gouden oude knallers van Guus, maar zeker ook nieuwe muziek. Wij kunnen niet wachten tot onze favoriete Brabander terug is. Koop daarom met een (kedeng-kedeng) sneltreinvaart die kaarten!

Alles werd uit volle borst meegezongen terwijl liters bier door de zaal getransporteerd werden.

Maxazine

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur