vrijdag 26 oktober 2018

GUAP Night @ Magazijn

GUAP Night is hét nieuwe podium voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Speciaal in het kader van de Haagse Popweek maken wij een uitstapje naar een exclusieve locatie: nachtclub Het Magazijn, verborgen in de kelder van Bleyenberg.

Tijdens GUAP Night draaien lokale DJ’s de dikste tracks en kun je door middel van korte showcases kennis maken met bekend en onbekend talent uit de scene. Entree is gratis!

Archief
  • Paard op Hol: Bleyenberg
  • 20:00
  • 20:00

Line-up: TBA

GUAP Night is een initiatief van PAARD, CultuurSchakel, Musicon, H3C, Theater de Vaillant, Studio S, Level Up, Young Agga, Go Hard – rappen op school, Urban Daughter, De Mussen en Young & Zakelijk.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur