donderdag 25 maart 2021

GALLOWSTREET [livestream]

De show van Gallowstreet op 25 maart wordt LIVE uitgezonden vanuit PAARD! Deze livestream is gratis te bekijken, er kan (helaas) geen publiek aanwezig zijn. (Zeer) binnenkort kondigen wij de nieuwe datum aan waarop Gallowstreet weer in levende lijve te aanschouwen zal zijn. Heb je destijds tickets gekocht voor het optreden op 25 maart? Dan worden die automatisch omgezet naar de nog aan te kondigen datum. Hierover ontvang je uiteraard nog een bericht in de mail! 

De Amsterdamse brass band Gallowstreet bracht op 26 maart 2020 haar derde album ‘Our Dear Metropolis’ uit. Een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. Met Our Dear Metropolis stelt de band de vraag “van wie is de stad?”. De band neemt in haar nieuwe album de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt de sound die ze naar vele festivals heeft gebracht met trance, hip-hop en big-band swing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream is GRATIS kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

aanmelden
  • GRATIS - op aanmelding
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 21:00
  • 20:59

Van de Galgenstraat naar Amsterdam Noord, waar de band haar wortels heeft uitgeslagen aan ‘the Strip’. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.  Met de albums “Battleplan” en “Hot Lava Sex Machine” is Gallowstreet een frisse wind binnen het brassband genre. De band geeft een eigenzinnige interpretatie aan wat je met blaasinstrumenten kan doen.