zondag 1 november 2020

Dansvoorstelling: ELEMENTS

We gaan ons best doen om zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. Dit betekent wel dat we met elke artiest opnieuw rond de tafel moeten over de nieuwe situatie. Zodra er duidelijkheid is, ontvangen ticketkopers mail over wat het definitieve plan wordt voor het concert of event. Van de tickethouders vragen we om wat geduld. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van informatie te voorzien, maar het kan even duren voordat dingen duidelijk zijn.

Deze tijden bieden PAARD de kans om te experimenteren met het brengen van nieuwe ervaringen. Op 1 november vindt in de Grote Zaal daarom het nieuwste werk van choreograaf/danser Luca-Andrea Tessarini plaats: ELEMENTS. De cast van dit moderne dansstuk bestaat uit dansers Jon Bond, Cesar Faria Fernandes, Prince Credell en Thiago Bording (bijna allemaal werkzaam voor het Nederlands Dans Theater). De voorstelling viert zijn internationale première in PAARD. De productie en première van dit intieme dansspektakel vond plaats in juli 2020 in samenwerking met ORIGEN FESTIVAL CULTURAL, Zwitserland.

Een deel van de dansvoorstelling wordt begeleid door de Amsterdamse DJ en componist Radotin Radi Bekirski. De voorstelling vindt  plaats in het midden van de Grote Zaal. Omringd door het publiek – op gepaste afstand – transformeren de dansers zich tot de natuurlijke elementen.

moderne dans
uitverkocht
  • € 25,00
  • € 25,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Luca-Andrea: “ELEMENTS speelt met elementaire krachten en mythische wezens. De voorstelling is gecreëerd met de persoonlijkheden, eigenschappen en eigenzinnigheden van elke performer. Het construeert een verstandhouding maar ook tegenstrijdigheden van vorm. Een platform voor zowel realiteit als verbeelding. Als ELEMENTS ook maar een klein beetje bijdraagt aan het gevoel van bewustzijn, dan is mijn taak volbracht.”

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Als ELEMENTS ook maar een klein beetje bijdraagt aan het gevoel van bewustzijn, dan is mijn taak volbracht

Luca-Andrea