zaterdag 2 juni 2018

BINTANG AT NIGHT

Official afterparty Tong Tong Fair – Powered by: Paard, DJ Mag Indonesia & Tong Tong Fair

Feesten zoals je dat op Bali doet, maar dan bij je favoriete club om de hoek. Inclusief dansers en danseressen en toffe visuals. Bintang at Night, een avond die je niet snel vergeet. Na een middag/avond Tong Tong Fair nog niet klaar met de Indonesische sferen? Dat snappen wij! En daarom kun je op zaterdag 2 juni vanaf het Malieveld zo door rollen naar het Paard, waar de biertjes koud staat en de Indonesische snacks al warm.

 

 

18+
Archief
  • Ticket biasa €15 (regular) | Pelan Pelan (door) €17,50
  • Grote Zaal
  • 22:00
  • 22:00

*incl € 2,50 servicekosten

In samenwerking met Tong Tong Fair en DJ MAG Indonesie vieren we het 60 jarig bestaan van het festival met een knaller van een feest, waarin we door gaan tot in de late uurtjes. De line-up is ook niet allerminst, met namen als Lady Bee en T Sha (Indonesia).

Line-up:
TSHA (JKRT)
Marc Benjamin
Lady Bee (NL)
CNM (JKRT)
DJ STAN (JKRT)

Van 24 mei t/m 3 juni 2018 vindt de 60e Tong Tong Fair plaats. De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het Indonesië-Paviljoende Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs, en het internationale Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur