maandag 3 juni 2019

AFSTUDEREN SANDER VAN ELFEREN

Maandag 3 juni gaat Sander afstuderen van het conservatorium! 

Sander van Elferen is opgegroeid in Frankrijk, en verhuisde naar Nederland om zijn muzikale dromen waar te maken en zijn skills als drummer verder te ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft hij o.a. in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland en België getourd en opgetreden, met bands en artiesten zoals Ike Willis & Zappatika en Temple Renegade. Vier jaar geleden begon hij zijn studie aan het conservatorium van Haarlem. Nu is het tijd om af te studeren!

Archief
  • € 8,00
  • € 8,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met een killer band die uit studiegenoten en collega’s bestaat gaat Sander op deze avond laten zien wat hij de afgelopen jaren allemaal binnen en buiten school heeft geleerd. Rock en prog staat centraal, met uitstapjes naar andere stijlen zoals blues, latin en een paar Frank Zappa nummers.

Wat je kan verwachten? Een diverse rock gig met knallende drums, scheurende gitaren, en krachtige vocalen!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur