donderdag 27 september 2012

TEXTURES

Support: IChaos, Opener: Ethereal.Let op: de eerste band begint al om 20:00 uur. Afgelopen zomer heeft de Nederlandse math-metal band Textures in uitverkochte zalen van New York en Los Angeles de haren van de hoofden gespeeld. De heren vinden het weer tijd om in eigen land te gaan spelen en een show in Paard van Troje, hoort er dan natuurlijk bij.

Hard
Archief
  • € 13,50
  • € 8,50
  • Kleine zaal
  • 17:30
  • 18:30

*incl € 2,50 servicekosten

Sinds het debuutalbum in 2003 uitkwam, heeft de band zich ontpopt tot één van de beste metal bands van de wereld. Het vierde album is inmiddels uitgekomen. “Dualism” staat vol typisch Textures kenmerken zoals innovatieve drums, aanstekelijke zang en bizare melodieën. Dankzij de komst van keyboard speler Uri Dijk en nieuwe frontman Danïel de Jongh, is de muziek naar een hoger niveau gestegen. Danïel (ex-Cilice) bewijst dat hij over net zoveel zang- en muzikaal talent beschikt als zijn voorganger Eric Kalsbeek.

Maak goede rek en strek oefeningen, want bij alleen headbangen blijft het niet. Bereid je voor op een avond vol variërende melodieën, wiskundige ritmes en sterke vocalen.

IChaos:
I CHAOS is een Nederlandse deathmetal band, actief sinds 2009. Na een zeer goed ontvangen debuut-EP in 2009 is vorig jaar hun debuutalbum “The Human Repellent” uitgebracht, waarmee de band zich definitief aan de top van de Nederlandse deathmetal scene heeft gevestigd! 

“Een van de betere brutal death metalplaten van de laatste tijd.” (AARDSCHOK MAGAZINE)

“Er lopen in Nederland redelijk veel deathmetalbands rond, maar er zijn er maar weinig die zo bruut klinken als I Chaos.” (PODIUMINFO)

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.