DEELDER & VAN DER LEK

Een muzikale reis langs ballades, klassiekers uit het jazzverleden en ontroerende gedichten

vrijdag 11 januari 2019 8367

Twee mastodonten tezamen op de planken: dichter en kunstenaar Jules Deelder en saxofonist Boris van der Lek bundelen hun krachten. De heren nemen je mee op een muzikale reis langs oorstrelende ballades en klassiekers uit het rijke jazzverleden, afgewisseld met hilarische en ontroerende verhalen en gedichten van Deelder. Voor wie het niet wist: Van der Lek speelde met o.a. Joe Pass, Golden Earring en Herman Brood en mag zich misschien wel één van de beste saxspelers van Nederland noemen. Met andere woorden, dé ingrediënten voor een bijzondere avond zijn in groten getale aanwezig!

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

De heren worden (o.v.b.) bijgestaan door musici van naam en faam als gitarist Cok van Vuuren (Fay Lovsky, Ocobar, Beau Hunks, Mathilde Santing, Leo Blokhuis & Ricky Koole), drummer
Arend Niks (Corrie en de Grote Brokken, New Niks, Orkater, Scapino Ballet & John Cale) en bassist Peter Wassenaar (Big Jay McNeely, Bram Vermeulen, Maarten van Roozendaal). Deze formatie heeft recentelijk het album JAZZ opgenomen. JAZZ verschijnt dit najaar.

“ ‘’Mooi, verscheurend, oprecht en hilarisch.’’ “

– goednieuwsuitrotterdam.nl