J.C. SATAN & JESSICA 93

woensdag 21 november 2018 2018

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

Climaxen, onverwachte wendingen, grungy riffs: de Franse bands J.C. Satan en Jessica 93 op het podium maken geen keuze maar verkennen de werelden van harde punk, stonerrock, cold-wesh punk én  indierock.

cold-wesh punk harde punk indierock
archief
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

J.C. Satàn
Deze band uit Bordeaux wil vooral niet in herhaling vallen, door uit hun comfortzone te stappen zorgen zij ervoor dat dit dan ook zeker niet gebeurd. Zelf geven ze aan beïnvloed te worden door onder andere The Pixies en Queens Of The Stone Age, maar zonder hun eigen geluid te verliezen. Ouderwets raggen met onverwachte veranderingen is wat er deze avond op het programma staat zodra de psychedelische garageband begint met spelen. Dat het een energieke, verrassende show gaat worden, daar valt eigenlijk niet aan te twijfelen. Genres als harde punk en stonerock worden met elkaar gemixt en zo rolt er een rauw maar aangenaam potje muzikaal geweld uit. Alsof Josh Homme aan het jammen is met Ty Segall en The Jesus And Mary Chain.

Jessica 93
Opener van de avond Jessica 93. Deze 4 koppige band vindt zijn oorsprong in Parijs. Ze omschrijven zichzelf als cold-wesh punk indierock en dat is een ding dat zeker is. Mental institution is één van de power tracks van het album ‘Guilty Species” dat eind 2017 uitkwam. Wat je kan verwachten is een hypnotiserende, repeterende grungy riffs in combinatie met een ‘’wall of sound’ van shoegaze en cold wave.