IMG_0716raymax 8a.jpg
Ongetemd, 5 april

WERKEN BIJ PAARD VAN TROJE

Paard van Troje is een poppodium in het hart van Den Haag. In 40 jaar groeide de van oorsprong culturele ontmoetingsplek uit naar een professioneel podium met meer dan 500 activiteiten per jaar. Paard van Troje staat garant voor een brede en gevarieerde programmering; van jazz tot techno en van stand-up comedy tot wetenschap.

paardvantroje

Paard van Troje heeft diverse vacatures openstaan:
- FINANCIEEL MEDEWERKER (M/V 24 UUR)
- STAGIAIR PR & MARKETING (vanaf septmber 2014)
- VRIJWILIGERS FLYERTEAM
- PAARD VAN TROJE DENKTANK

Paard van Troje is per direct op zoek naar een:
Financieel medewerker (m/v 24 uur)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Als financieel medewerker ben je belast met uitvoerende boekhoudkundige werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, kas- en bankboekingen, de financiële afhandeling van (voor)verkoop van entreekaarten, voorbereiding van managementinformatie en controle op verwerkte informatie.

Deze werkzaamheden voer je uit onder leiding van hoofd financiën. Je werkt daarbij nauw samen met de medewerker dagkassa en bent voor externen een eerste aanspreekpunt op kantoor. Je bent flexibel in het overnemen van werk van je naaste collega’s. Je werkt vier dagen per week tijdens kantooruren.

EISEN:

  • MBA boekhouden of vergelijkbare opleiding.
  • Aantoonbare (recente!) relevante ervaring in boekhoudkundige werkzaamheden.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.
  • Beschikken over de volgende kenmerken: accuraat, communicatief vaardig, oplossings- en servicegericht en enthousiast.
  • Woonachtig in omgeving Den Haag.
  • Affiniteit met de activiteiten van Paard van Troje.

REACTIES:
Ben jij de zorgvuldige persoonlijkheid die met veel enthousiasme Paard van Troje mede vertegenwoordigt? Mail dan een sollicitatie voorzien van curriculum vitae vóór maandag 17 februari a.s. naar vacature@paard.nl . Als je vragen hebt, kan je telefonisch contact opnemen met Sander Dekkinga op 070-7503434.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Gaarne alleen reageren als je aan de functie-eisen voldoet!


STAGIAIR PR & MARKETING
De functie is op dit moment vervuld. Begin van de zomer gaat Paard van Troje weer op zoek naar een stagiair voor de periode september 2014 - februari 2015. Houd de website en sociale media in de gaten voor de vacature. Als je vragen hebt, kun je altijd mailen naar info@paard.nl of bellen met 070-7503434

VRIJWILLIGERS FLYERTEAM
Ben jij gepassioneerd over muziek en wil je jouw enthousiasme graag overdragen op anderen? Kom je graag bij Paard van Troje en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van onze 'club'? Meld je dan aan voor ons flyerteam. Je flyert dan na concerten en tijdens danceavonden binnen de muren van Paard van Troje. In ruil daarvoor kun je o.a. je op de gastenlijst voor jouw favoriete concerten en feesten. Je komt terecht in een gezellige groep mensen, leert het Paard van binnen kennen en het staat natuurlijk ook mooi op je cv. Interesse? Stuur je motivatie en cv naar publiciteit@paard.nl

DENKTANK
Voel je je betrokken bij Paard van Troje en heb je een duidelijke mening over het Paard? Daar zijn we dan heel benieuwd naar! Misschien ben je een geschikte kandidaat voor ons klantenpanel. Ongeveer eens per half jaar komt deze groep bij elkaar om van gedachten te wisselen over alle zaken die met het Paard te maken hebben. Het Paard probeert vervolgens van deze informatie weer te leren en met deze informatie door te groeien. Deelnemen aan de Denktank? Laat het ons weten via publiciteit@paard.nl.