websiteBackground.jpg
STATE-X New Forms 12&13 december
EN

WERKEN BIJ PAARD VAN TROJE

paardvantrojePaard van Troje heeft diverse vacatures openstaan:

- 1E LICHTTECHNICUS
- STAGIAIR PR & MARKETING (vanaf september 2015)
- PAARD VAN TROJE DENKTANK

 

Paard van Troje is een poppodium in het hart van Den Haag. In 40 jaar groeide de van oorsprong
culturele ontmoetingsplek uit naar een professioneel podium met meer dan 500 activiteiten per jaar.
Paard van Troje staat garant voor een brede en gevarieerde programmering; van jazz tot techno en
van stand-up comedy tot wetenschap.
Binnen de muren van Paard van Troje vind je twee concertzalen en een foyer; en een deur verderop
zit Paardcafé. De grote zaal heeft een capaciteit van 1100 bezoekers en de kleine zaal een capaciteit
van 300 bezoekers. Deze zalen werden in 2003 door de architect Rem Koolhaas in een modern jasje
is gestoken en in 2012 werd de entreehal getransformeerd tot gastvrije foyer. Met deze zalen en het
café trekt Paard van Troje jaarlijks bijna 200.000 bezoekers.
Artiesten die de afgelopen jaren in Paard van Troje te gast waren, zijn o.a. Ilse de Lange, Het Residentie Orkest, Jungle By Night, De Kraaien, Nico Dijkshoorn, Buena Vista Social Club, Fritz Kalkbrenner, Seasick Steve, Beth Hart, Dubfire Racoon, Modeselektor, Netsky, The Kyteman Orchestra, Armin van Buuren, Mastodon en vele anderen.
Paard van Troje is per direct op zoek naar een: 
Oproepmedewerker kassa (m/v)
FUNCTIEBESCHRIJVING
Als kassamedewerker kan je in worden gezet op de dagkassa (geopend van 12.00 tot 17.00 uur), of tijdens programma in de avonden en weekenden. Je draagt zorg voor de verkoop van tickets van onze evenementen. Daarnaast informeer je bezoekers over de meest uiteenlopende zaken als aanvangstijden, parkeergelegenheid, rolstoeltoegankelijkheid, voorprogramma’s en webverkoop en nog veel meer. 
Tijdens de dagkassa-dienst beantwoord je tevens de kantoortelefoon en ontvang je zakelijke relaties.
Tijdens de avondkassa-dienst beheer je tevens de gastenlijst en volg je instructies op van de bedrijfsleider.
PROFIEL
Als kassamedewerker ben je een representatieve persoonlijkheid. Je staat bezoekers, zakelijke relaties en leveranciers te woord. Je hebt een actieve en zelfstandige werkhouding en bent bekend met het programma van Paard van Troje. 
Je werkt secuur en zorgt ervoor dat je je werkplek netjes en schoon houdt. Aan het eind van elke dag maak je de balans op en rapporteert aan je leidinggevende. Je bent flexibel inzetbaar, 2 à 3 diensten in de week. Je bent beschikbaar voor zowel dag- als avonddiensten.
Hoofdtaken:
- fungeren als gastheer/gastvrouw van Paard van Troje;
- verkopen van tickets;
- ontvangen en te woord staan van bezoekers, zakelijke relaties en leveranciers;
- beantwoorden telefoon;
- beheren Paard-mailbox.
REACTIES
Ben jij de muziekliefhebber die met veel enthousiasme Paard van Troje mede vertegenwoordigt? Mail dan een sollicitatie voorzien van curriculum vitae vóór maandag 9 februari a.s. naar elsa@paard.nl

Paard van Troje is een poppodium in het hart van Den Haag. In 40 jaar groeide de van oorsprong culturele ontmoetingsplek uit naar een professioneel podium met meer dan 500 activiteiten per jaar. Paard van Troje staat garant voor een brede en gevarieerde programmering; van jazz tot techno en van stand-up comedy tot wetenschap.

Binnen de muren van Paard van Troje vind je twee concertzalen en een foyer. De grote zaal heeft een capaciteit van 1100 bezoekers en de kleine zaal een capaciteit van 300 bezoekers. Deze zalen werden in 2003 door de architect Rem Koolhaas in een modern jasje is gestoken en in 2012 werd de entreehal getransformeerd tot gastvrije foyer. Met deze zalen en het café trekt Paard van Troje jaarlijks bijna 200.000 bezoekers.

Artiesten die de afgelopen jaren in Paard van Troje te gast waren, zijn o.a. Dotan, Mastodon, Charles Bradley, Redman & Method Man, De Beste Singer Songwriter Van Nederland, Het Residentie Orkest, De Kraaien, Nico Dijkshoorn, Buena Vista Social Club, Seasick Steve, Kensington, Modeselektor, Fritz Kalkbrenner, Netsky, De Jeugd van Tegenwoordig, The Kyteman Orchestra, Venetian Snares en ga zo maar door.

Het Paardcafé zit slechts één deur verderop. Het is dé plek om kennis te maken met aanstormend talent, te dansen op de muziek van verschillende DJ's, je muziekkennis te testen tijdens de fameuze Popquiz of gewoon ongedwongen met vrienden een biertje te drinken. Ook het Paardcafé is na al die jaren een begrip geworden in de Haagse uitgaansscene.


1E LICHTTECHNICUS
Paard van Troje is op korte termijn op zoek naar een: 1e LICHTTECHNICUS (m/v 32 uur)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Als 1e lichttechnicus werk je nauw samen met de 1e geluidtechnicus en onder leiding van het hoofd productie & techniek. Daarnaast werk je samen met een team van freelancers en oproepers en een stagiair voor wie je o.a. de inroostering organiseert en die je tijdens producties begeleidt. Je bent allround inzetbaar en hebt een specialisatie op het gebied van licht en onderhoud.

Je bent mede verantwoordelijk voor de contacten met de producenten bij de voorbereiding en feitelijke realisering van concerten en andere evenementen. Dit in nauwe samenwerking met de productiemedewerkers. Tijdens producties zorg je voor de opbouw en bediening van licht en de inzet van audiovisuele middelen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de technische installaties, lichtsystemen en overige technische materialen en hulpmiddelen. Je bent in staat om het hoofd productie & techniek over de aanschaf en vervanging daarvan te adviseren. Je werkt als vanzelfsprekend binnen de voor de afdeling overeengekomen budgetten en zorgt dat Arbo- en veiligheidsvoorschriften worden nagekomen.

FUNCTIEEISEN:
De 1e lichttechnicus:
- Heeft minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
- Heeft minimaal enkele jaren (recente!) ervaring in de lichttechniek in alle verschijningsvormen van de popmuziek.
- Beschikt over de fundamentele theoretische kennis van de werking van professionele lichtinstallaties en audiovisuele middelen.
- Heeft voldoende kennis van ontwikkelingen binnen het vakgebied.
- Is in staat professionele lichtapparatuur te bedienen tijdens producties.
- Heeft globale kennis van de werking van- en ontwikkelingen in- geluidtechniek.
- Kan goed werken in teamverband en is communicatief vaardig.
- Is daarnaast stressbestendig, innovatief en oplossings- en service gericht.
- Beheerst (naast de Nederlandse taal) de Engelse taal in woord en geschrift.
- Woonachtig in Den Haag.
- Affiniteit met de activiteiten van Paard van Troje.

Je werkt gemiddeld 32 uur per week en bent bereid op onregelmatige tijden en in het weekend te werken. De 32 uur bestaat gemiddeld uit twee diensten per week als lichttechnicus bij producties en twee dagen per week op kantoor.

REACTIES:
Ben jij die lichttechnicus die met veel enthousiasme Paard van Troje mede wil vertegenwoordigen? Mail dan een sollicitatie voorzien van curriculum vitae vóór dinsdag 28 april a.s. naar vacature@paard.nl. Als je vragen hebt, kan je telefonisch contact opnemen met René van der Zee (hoofd productie en techniek) op 070-7503434.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Graag alleen reageren als je aan de functie-eisen voldoet!


STAGIAIR PR & MARKETING

Paard van Troje is per augustus/september 2015 op zoek naar een stagiair PR & Marketing (m/v 32 uur)

De werkzaamheden omvatten:
• webredactie van de Paard van Troje internetsite;
• inzetten van social media als Facebook, Twitter e.a. als promotiemiddel;
• opstellen en verzenden van persberichten;
• opzetten en uitvoeren van promotieplannen voor verschillende producties;
• verzorgen van de publicitaire inrichting van o.a. de foyer van Paard van Troje;
• onderhouden van het media/publiciteitsarchief;
• begeleiden van de opmaak en uitzet van het publiciteitsmateriaal (maandprogramma/posters/flyers);
• overige promotionele & ondersteunende werkzaamheden.

De stageperiode moet een periode van minimaal vijf maanden betrekken. Paard van Troje biedt GEEN financiële stagevergoeding, maar wel een niet-alledaagse en bijzondere leer- en werkomgeving! Daarbij zijn er natuurlijk wel mogelijkheden voor het gratis bijwonen van concerten, danceavonden e.d.

Wat is belangrijk?
• je bent een enthousiaste persoonlijkheid;
• je hebt (aantoonbare) affiniteit met muziek & cultuur;
• je bent bij voorkeur woonachtig in regio Den Haag;
• je volgt een HBO-studie in de richting van Communicatie, Music Management, M&EM of CMV;
• je beschikt over een zelfstandige en initiatiefrijke instelling;
• dit is GEEN afstudeerstage.

Reacties:
Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Mail dan een sollicitatie voorzien van curriculum vitae naar janne@paard.nl t.n.v. Janne Tomberg, Afdeling P&O.

Voor informatie kan je telefonisch contact opnemen via 070-7503434.

DENKTANK
Voel je je betrokken bij Paard van Troje en heb je een duidelijke mening over het Paard? Daar zijn we dan heel benieuwd naar! Misschien ben je een geschikte kandidaat voor ons klantenpanel. Ongeveer eens per half jaar komt deze groep bij elkaar om van gedachten te wisselen over alle zaken die met het Paard te maken hebben. Het Paard probeert vervolgens van deze informatie weer te leren en met deze informatie door te groeien. Deelnemen aan de Denktank? Laat het ons weten via publiciteit@paard.nl.