BG.jpg
SXNF: 8, 9 & 10 december
EN
AANRADERS
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
GRAUZONE FESTIVAL
ZA. 11 FEB
GRAUZONE FESTIVAL
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
Ultramagnetic MCs & KRS ONE
ZO. 05 MRT
ULTRAMAGNETIC MCS & KRS ONE
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN

WE ARE PUBLIC: EEN LIDMAATSCHAP VOOR CULTURELE AVONTURIERS

In samenwerking met ruim 30 toonaangevende Haagse cultuurinstellingen geeft We Are Public je maandelijks toegang tot een scherpe selectie van minimaal 50 concerten, dans- en theatervoorstellingen, films en exposities. De helft van je bijdrage gaat naar de instellingen en de makers van de voorstellingen die je bezoekt. Zo ervaar je prachtige programma's én draag je bij aan een divers en avontuurlijk cultureel aanbod.Voor de We Are Public leden wordt er iedere maand een mooie selectie uit het Paard van Troje aanbod gemaakt. De geselecteerde events zijn op vertoon van de WAP-pas gratis toegankelijk, tenzij anders vermeld.

Hoe het werkt:
- Word lid van We Are Public voor slechts 15 euro per maand. Gedurende de introductie maanden November en December kan dat zelfs gratis! Je ontvangt een persoonlijke WAP-lidmaatschappas met barcode. 
- Bekijk op de We Are Public site welke optredens geselecteerd zijn. 
- Kom op de avond naar keuze langs met je WAP-pas en laat deze scannen aan de kassa. De persoonsgegevens en barcode op de pas moeten goed leesbaar zijn. Zorg dat je ook ID kan laten zien, want de pas is persoonsgebonden en wij zullen dat ook controleren.
- Een WAP pashouder heeft dezelfde rechten als een reguliere kaartkoper. Er heeft dus niemand voorrang als het druk is of als het (bijna) uitverkocht is. Dit betekent dat ook voor WAPpashouders geldt Vol=vol.
- Er kan niet gereserveerd worden.  
- Met je lidmaatschap kun je niet alleen zelf voor weinig geld naar mooie programma's maar ondersteun je ook een goed en divers cultureel aanbod in de stad.