rust1280.jpg

HUUR EENS EEN POPZAAL

Altijd al dat megafeest zelf willen organiseren? Een keer borrelen en netwerken met vakgenoten? Een congres regelen? Of voor het hele bedrijf een diner met cabaret en een bal na verzorgen? Paard van Troje biedt deze mogelijkheden, want het Paard is te huur.

Grote ZaalOf het nu gaat om een dance-night, een popfestival of de afsluiting van een bedrijfsuitje: Paard van Troje is de ideale partner om van een gewoon feest een superfeest te maken. Zowel de grote als kleine zaal (of beiden) staan tot uw beschikking voor het bedenken en uitvoeren van uw eigen evenement. Paard van Troje biedt het totaalpakket. Uw evenement wordt productioneel volledig ondersteund door het ervaren Paard van Troje- productieteam dat zal zorgen voor een vlekkeloos verloop van de dag, avond of nacht die u voor ogen heeft.

Virtuele rondleiding
Betreed en ervaar de verschillende ruimtes en mogelijkheden van Paard van Troje in de virtuele rondleiding hieronder.

Door de cursor te bewegen zijn alle ruimtes rondom te bekijken. Op plekken waar de cursor een pijl wordt kan er geklikt worden. Als u klikt, komt u in een andere ruimte of andere plek binnen Paard van Troje. Wanneer u op het Paard van Troje logo klikt in een ruimte krijgt u alle relevante informatie over die bepaalde ruimte.

Opmerking: Om de virtuele rondleiding te kunnen zien heeft u Quicktime nodig. Het kan even duren voordat de virtuele rondleiding geladen is. 

Neem vrijblijvend contact op
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement, congres of bijeenkomst in de zalen van het Paard? Of hebt u naar aanleiding van de virtuele rondleiding vragen, neem dan contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Verhuur & Zakelijke Evenementen:

T: 070 – 750 34 34
E: verhuur@paard.nl