rust1280.jpg

PAARDKANAAL

Weten wat er gaat gebeuren binnen de muren van het grootste poppodium van de Haagse regio? Dat kan heel makkelijk!
Luister naar ons eigen wekelijkse radioprogramma, check online de playlists & mixen van onze DJ's of luister naar muziek van alle acts die gaan komen. Zo kun je nog een heleboel leuke dingen tegenkomen!

PARADIO: het wekelijkse radioprogramma van het Paard
logoParadio op Den Haag FM, voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Paard van Troje. Elke donderdag hoor je Jeroen Zwaan met de muziek van Paard van Troje, interviews, reportages en de agenda. Natuurlijk kun je ook tickets winnen voor concerten in Paard van Troje! Iedere donderdag live van 21:00 tot 23:00 op Den Haag FM 92.0. Tijdens de show kun je bellen met de studio op: 070-3174920.
>Mail/msn: paradio@paard.nl
>www.paradioopdenhaagfm.nl
>Beluister hier de laatse uitzendingen

SPOTIFY: beluister gratis uitgebreide playlists van alles wat gaat komen
Spotify logoSpotify is een gratis muziekdienst die toegang biedt tot een groot aantal liedjes. Het lijkt erg op I-tunes, met het grote verschil dat je de liedjes niet koopt en download maar 'streamt'; de nummers blijven op de servers van Spotify staan. 
Om te luisteren hoeft je alleen het gratis downloadbare Spotify programma te installeren. Daarna kun je heel makkelijk verschillende playlists van het Paard beluisteren of je eigen playlists maken.
Onze playlists vind je hier: http://open.spotify.com/user/paardvantroje

SOUNDCLOUD: mixes van onze resident DJ's
SoundcloudPaard van Troje werkt met een aantal DJ's samen die vaker bij ons draaien, de zgn. 'Resident DJ's'. Van de meesten zijn een aantal gratis mixen te beluisteren. Deze mixen zullen we regelmatig met nieuw werk aanvullen.
Zou je één van de Paard DJ's op jouw eigen feest willen? Gewoon een van de mixen aanzetten, volume hoog, en het begint er al aardig op te lijken...!
>De souncloud mixen