woensdag 18 september

Adopteer een Plant bij Burst

Clubavond Burst biedt gratis entree voor planten, en zoekt adoptieouders voor verweesde flora.

Wie zijn kamerplant, cactus, bonsaiboom, buxus of Keukentuintje meeneemt naar Burst, de internationale clubavond in Paard van Troje, krijgt ook komende editie gratis entree. Voor degenen die niet alleen naar huis willen bestaat nu de mogelijkheid een wees-plant te adopteren.

Burst Plant Het is bijna twee jaar geleden dat de internationale dancenight Burst het levenslicht zag. De eerste avond met het Duitse DJ-duo Modeselektor was een succes en er volgden nog vele edities met o.a. Âme, 2manydj’s, DJ Hell, Apparat, Dixon en Dubfire, de één nog beter dan de ander. Burst staat dan ook voor groei en ontwikkeling, het logo zegt genoeg. Maar voor groei is niet alleen water nodig; ook de energie van goede ideeën en toegewijde bezoekers is nodig.

Help jij Burst groeien?

Tijdens de afgelopen Burst edities was de Neem Je Plant Mee Uit een overdonderend succes. Enkele honderden planten beleefden een fijne nachten uit in Paard van Troje. Ook bij de komende editie van Burst op 30 november kan jij je plant mee uit nemen. Deze plant mag het resultaat zijn uit de exclusieve zakjes Burst-zaadjes die door Den Haag verspreid zijn, maar ook jouw eigen kamerplant, cactus, bonsaiboom of ‘Keukentuintje’ is welkom om van een mooie avond uit te komen genieten.

Hoe?
Neem je Plant* –voorzichtig- onder de arm, kom naar de Burst avond in Paard van Troje en laat hem, onder toeziend oog van de Burst-tuinman, achter in onze speciale greenhouse en geniet gratis van het feest. Zo heb niet alleen jij, maar ook je favoriete plant een heerlijke avond uit. ’s Avonds neem je je Burst-plant gewoon weer mee naar huis: op naar het volgende Burst feest!

Let op! De Burst-tuinman neemt je plant aan tot middernacht (00:00 uur), dus zorg dat je voor die tijd binnen bent.

Adopteer een plant!
Helaas zijn er vorige edities ook een aantal plantjes achtergebleven. Deze weesplantjes zouden dolgraag geadopteerd willen worden door de Burst-bezoekers-met-een-groot-hart.

Komende Burst-editie waarvoor deze actie geldt:
30 november: The Magician, Kraak & Smaak, Kraver

*) Het spreekt voor zich dat alleen eigen planten in pot welkom zijn. Planten die uit de openbare ruimte ontworteld zijn bieden geen toegang. Als we dat zien ontzeggen we je zelfs de toegang tot het feest, tot je kan aantonen dat je de plant weer netjes terug hebt geplant waar hij stond.

Burst familie