woensdag 15 april

Paard van Troje geeft 7-inch single uit op Record Store Day

Op zaterdag 18 april vindt wereldwijd Record Store Day plaats. In het kader van dit jaarlijkse evenement, presenteert poppodium Paard van Troje voor het eerst een limited edition 7-inch single met op iedere zijde een nummer van dé Haagse bands van het moment: The Deaf en Taymir.

Het zijn de nummers ‘Isolator’ van The Deaf en ‘What Would You Say’ van Taymir die op de allereerste, maar zeker niet de laatste, Paard van Troje single op 45 toeren te horen zijn. Beide bands begonnen ooit op de planken van de Haagse poptempel en zien ‘Het Paard’ dan ook wel als warme thuishaven. Met het uitbrengen van de single wil Paard van Troje laten zien trots te zijn op het muzikale talent dat de stad rijk is. Bovendien draagt het podium een initiatief als Record Store Day een warm hart toe: met de release wordt de terugkomst van vinyl gevierd en tevens een ode gegeven aan de rijke Haagse rockhistorie. De single, welke in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar is, zal het hart van zowel muziekliefhebbers als vinylverzamelaars ongetwijfeld sneller doen kloppen.

De single is vanaf 18 april exclusief verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:
– Platenwinkel Vinyl Grove, Boekhorststraat 10 , Den Haag, www.vinylgrove.com;
– via de bands: http://www.taymirmusic.com/ & http://www.thedeaf.nl/.

Of bestel de single via onderstaande links op deze website:
De 7″ kost € 8,50 en kan online besteld worden. Je kan de single zelf komen ophalen bij de paardkassa met je aankoopbewijs, of je kan hem per post (binnen NL) laten toesturen. In dat tweede geval komt er €1,50 verzendkosten bij en is de totaalprijs dus €10, –

-Klik hier als je de single met je aankoopbewijs zelf wilt ophalen bij de Paard van Troje kassa a €8,50. 
Het afhaaladres is Prinsegracht 12, Den Haag. Bekijk hier de openingstijden van de kassa.  

Klik hier als je de single via TNTpost toegestuurd wilt krijgen a €10.
Als je nog geen account hebt op de paard-website zul je die even moeten aanmaken. 
Let op: zorg dat je je postadres goed invoert!