dinsdag 18 augustus

Paard op Haags UITfestival

Zoals elk jaar wordt het nieuwe seizoen ingeluid met het Haags UIT Festival, waar je op de eerste zondag in september op diverse buitenpodia en binnenpodia voorproefjes kunt bekijken van de voorstellingen die gaan komen. Ook dit jaar vindt je de Paard van Troje stand op het Lange Voorhout.

Haags UIT Zoektocht
Dit jaar kun je bovendien prijzen winnen bij het Haags UIT Festival! Vanaf 24 augustus worden regelmatig golden tickets verstopt rondom Haagse theaters en podia. Hints krijg je via Facebook of Twitter. Vind jij een golden ticket? Misschien win je dan twee gratis kaarten voor het uitverkochte concert van de Golden Earring in het Paard van Troje, gesigneerde cd’s van Spinvis of Janne Schra, of een van de andere prijzen!

Wat moet je doen?
Volg het Haags UIT Festival via Facebook en/of Twitter. Leiden de hints jou naar een golden ticket? Maak een foto van jezelf met het ticket op de plek waar je hem gevonden hebt. Post de foto vervolgens met #HUF2015 op de Facebookpagina van het Haags UIT Festival. Je prijs kun je met je golden ticket op zondag 6 september ophalen bij de infostand op het Lange Voorhout.

Volg Haags UIT Festival via
www.haagsuitfestival.nlwww.facebook.com/haagsuitfestival, www.twitter.com/haagsuitfest
#HUF2015