dinsdag 15 april

Gratis entree met handbeschilderd paasei bij Burst met Marc Romboy en Gabriel Ananda

Speciale Paaseditie van clubavond Burst lanceert ‘De Kippenren’.

Wie een handbeschilderd, hardgekookt (paas)ei meeneemt naar de paas-editie van de Clubavond BURST in Paard van Troje op zondag 20 april krijgt gratis entree.

burst 20 aprilHet is bijna drie jaar geleden dat de internationale dancenight Burst het levenslicht zag. De eerste avond met het Duitse DJ-duo Modeselektor was een succes en er volgden nog vele edities met o.a. Âme, 2manydj’s, DJ Hell, Apparat, Dixon, Dubfire, Joris Voorn, Will Saul, Kölsch en Bicep. Burst staat voor groei en ontwikkeling, het organische logo symboliseert dat. Maar voor groei is niet alleen water nodig; ook de energie en goede ideeën en toegewijde bezoekers zijn nodig.

Help jij Burst groeien?
Tijdens de komende editie van Burst kun je Pasen vieren door te helpen de speciale Burst-kippenren in de foyer te vullen met paaseieren; échte paaseieren waar liefde en energie in gestoken is. Handbeschilderde eieren. Eieren die stralen van trots omdat ze in de Burst Kippenren staan.

Dus…
neem een hardgekookt ei, een waterverfdoos, je mooiste set penselen en schilder het beste paasei ooit. Neem je ei –voorzichtig- mee naar de naar de Burst-avond in Paard van Troje op 20 april en laat het, onder toeziend oog van de Burst-kippenboer, achter in onze speciale kippenfarm. Geniet vervolgens gratis van topproducer Marc Romboy, voorafgegaan door Gabriel Ananda én Warren Fellow. Zoals de meeste liefhebbers zullen weten, staat dit garant voor een top-techno avond die je meevoert van warmbloedig en melodisch tot diep en rauw. Just how we like it!

Lekker vroeg
Het feest begint om 21 uur en de Burst-kippenboer neemt je paasei aan tot 23 uur, dus zorg dat je voor die tijd binnen bent. Na 23 uur kun je natuurlijk nog een gewoon kaartje aan de deur kopen.

Meer info: http://www.paard.nl/event/3494/BURST-MET-MARC-ROMBOY-GABRIEL-ANANDA