woensdag 3 oktober

Eerste namen State-X New Forms festival bekend

State-X New Forms 2012Op 14 en 15 december vindt de negende editie van het State-X New Forms festival plaats in Paard van Troje, Den Haag. Het internationaal georiënteerde festival brengt elk jaar een programma van avant-garde, vernieuwende elektronica en kunst waarbij grote inspiratiebronnen, nieuwe genres en opkomende artiesten het podium delen. Dit jaar bestaat het festival uit twee volle festivaldagen met meer dan 40 internationale en lokale artiesten, workshops en kunstexposities.

De komende weken zullen er nog vele nieuwe namen aangekondigd worden. Wij kunnen op dit moment al met trots melden dat de volgende artiesten op het affiche van het festival staan: Mission of Burma (US), Boris (JP), David Lynch presents Chrysta Bell (US), Otto von Schirach (US), Tall Ships (UK), Fantastic Mr Fox (UK), Bong-Ra (NL), Gum Takes Tooth (UK), Plus Instruments (NL), Coevorduh (NL), Sardonis (BE) en Monomyth (NL). Daarnaast zal het Residentie Orkest samen met Ties Mellema de opening van het festival op vrijdag 14 december verzorgen.

Op 15 oktober begint de voorverkoop van het festival via de Paardsite. Een beperkt aantal Early Bird passe partouts zal dan beschikbaar zijn. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Early Bird aanbieding, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie op: www.state-xnewforms.nl

Bekijk hier de aftermovie van de afgelopen editie.