dinsdag 4 februari

De nieuwe directeur is Majel Blonden

Majel Blonden is de nieuwe directeur van Paard van Troje. Dit heeft het onafhankelijke bestuur van het Haagse poppodium op dinsdag 4 februari besloten.

Majel BlondenMajel Blonden volgt hiermee Jeroen van de Wiel op, die in november aankondigde zijn taken als directeur neer te leggen en per 1 februari bij Schouwburg Almere verder te gaan.

Majel Blonden begon in de jaren negentig als programmeur bij Nighttown en Rotown (Rotterdam) en verzorgde de programmering voor onder andere het Metropolis Festival. Daarnaast nam ze deel in diverse adviescommissies waaronder die van Fonds voor de Podiumkunsten. Sinds haar aanstelling als programmeur bij Paard van Troje in 1997 zette zij zich in voor een diverse en brede concertprogrammering binnen de muren van het poppodium, waarmee Paard van Troje zich tot een podium met nationaal aanzien ontwikkelde. Door haar jarenlange ervaring in het Haagse culturele veld en de nationale- en internationale muzieksector is zij als geen ander geschikt om leiding te geven aan Paard van Troje.

Het bestuur en de medewerkers van Paard van Troje wensen Majel veel succes in haar nieuwe functie als directeur.