woensdag 7 augustus

Drie nieuwe edities BURST

 Hoewel op dit moment de zomer nog op volle toeren draait en de festivals hoogtij vieren, staat het nieuwe clubseizoen alweer ongeduldig voor de deur.

In september gaat Paard van Troje met BURST vrolijk verder waar het in de lente gebleven was: het publiek voorzien van kwalitatieve elektronische clubavonden.  Dit najaar volgen drie mooie shows elkaar in rap tempo op.

Burst invites Joris Voorn and friends
Op zaterdag 14 september trapt Burst een nieuw seizoen af met een regelrechte technokraker. Vaandeldrager van de hedendaagse Nederlandse technoscene, Joris Voorn, heeft een aantal collega’s uitgenodigd om het Paard te doen steigeren. Zo wordt Joris vergezeld met sets van Kölsch, Joey Daniel en Warren Fellow. Wat ons betreft een affiche om reikhalzend naar uit te kijken.
———————-
Zaterdag 14 september TICKETS
Joris Voorn (Rejected), Kölsch (Kompakt), Joey Daniel (300 MPH) en Warren Fellow (Woosah)
———————-

Burst invites Aus Records
Dubdiscohousetechno het nieuwe genre in de hedendaagse volksmond? Voor Will Saul en Bicep, de genodigden van deze Burst-avond, is het verbinden van diverse housegenres aan de orde van de dag. Ook liefhebbers van pure underground house komen aan hun trekken op deze avond van het Engelse label Aus Records. Het spits wordt zaterdag 21 september afgebeten door het Haagse deep-house duo Offshore & Coen.
———————-
Zaterdag 21 september TICKETS
Will Saul (Aus), Bicep (Aus), DJ Offshore and  DJ Coen 
———————-

Burst invites The Magician
The Magician, koning van de Belgische future disco, is gestrikt voor een Burst Invites op 5 oktober! De man achter de beste remix van 2011 (Lykke Li – I follow rivers), welke inmiddels meer dan 40 miljoen keer is beluisterd, heeft samen met zijn producersvriendje Peter (Yuksek) een dijk van een nieuwe EP uitgebracht. Paard van Troje is dan ook trots om onderdeel te zijn van de ‘On my Brain’ release tour. The Magician staat deze avond stevig ingesteld tussen twee Nederlandse koppels van formaat: Kraver en Homework, welke zorgen voor de nodige elektriciteit om de avond net dat tikkeltje extra magie te geven.
———————-
Zaterdag 5 oktoberTICKETS
The Magician (Brussels), Homework and Kraver
———————-