websiteBackground.jpg
STATE-X New Forms 12&13 december

Win de laatse ticket voor Armin van Buuren

Vr. 17 MEI 2013

Het wordt een spannende zaterdag. Enerzijds laat Nederland weer van zich horen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival met Anouk, anderzijds komt 's werelds beste DJ, 'onze' Armin van Buuren, weer terug naar zijn thuisland voor de releaseparty van zijn nieuwe album 'Intense'. Voor de strak uitverkochte show in Paard van Troje, morgen zaterdag 18 mei, is nog één kaartje vrijgekomen. En jij kan die winnen!

Singing peopleHoe kun je winnen?
Geïnspireerd door deze geniale video die afgelopen week over internet raasde, vragen wij jullie van één van de Nederlandse inzendingen van de afgelopen 58 edities van het Eurovisie Songfestival een stukje te zingen en dit met een camera op te nemen. De beste, mooiste, grappigste, meest opvallende of emotionele opname wint de allerlaatste ticket voor Armin van Buuren.

Insturen kan tot zaterdagmiddag 18 mei, 13:00 uur. Om 14:00 uur wordt de winnaar op de hoogte gebracht via het e-mailadres waarmee het filmpje verstuurd is. De winnaar dient vóór 15:00 uur een bevestiging van lezen terug te sturen.

Stuur je video naar actie@paard.nl (tip: via WeTransfer kun je grote bestanden versturen).

-Je kan iets filmen met je smartphone, je webcam of een digitale camera.
-De niet-winnende filmpjes zullen we niet online zetten en ook nergens anders voor gebruiken. We vinden het wel leuk om het winnende filmpje te mogen posten.MEER NIEUWSBERICHTEN
VR. 17 MEI WIN DE LAATSE TICKET VOOR ARMIN VAN BUUREN
WO. 15 MEI DAGKASSA OP MAANDAG 20 MEI EN 3 JUNI GESLOTEN
WO. 08 MEI VRIJ TE KOMEN KAARTEN ARMIN VAN BUUREN
WO. 08 MEI VOLLEDIGE LINE-UP POPHOTSPOT FESTIVAL BEKEND
MA. 06 MEI VANDAAG SIRENE SALE!
WO. 24 APR LIFE I LIVE FESTIVAL ROCKT DEN HAAG OP 29 APRIL
DI. 23 APR WINNEN: FIFTIES HAIRDO + TICKETS RADIO MODERN
MA. 08 APR GEZOCHT STAGIAIR PR & MARKETING
VR. 29 MRT BIJZONDERE FILMVERTONINGEN IN PAARD VAN TROJE