Vessel_Background.jpg
VESSEL-Eartheater 22 september
EN
AANRADERS
ECHO & THE BUNNYMEN
MA. 07 NOV
ECHO & THE BUNNYMEN
NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS
DO. 27 OKT
NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT...
Bombino
ZO. 23 OKT
BOMBINO
DIGGY DEX
ZA. 08 OKT
DIGGY DEX
VAPORS OF MORPHINE
DI. 15 NOV
VAPORS OF MORPHINE
GHOSTFACE KILLAH & KILLAH PRIEST (WU GOO TOUR)
ZO. 02 OKT
GHOSTFACE KILLAH & KILLAH PRIEST...
GUI BORATTO (LIVE) // DOC RECORDS SHOWCASE
ZA. 15 OKT
GUI BORATTO (LIVE) // DOC RECORDS...
SKIP&DIE
DO. 08 DEC
SKIP&DIE


VR. 13 APR
VRIJ! MET KAZOO-TIERGARTEN

DANCE
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN23:00U
ENTREE
€0,00
AANVANG23:00U

KAZOO-TIERGARTEN, een muzikale én visuele dance-beleving met artiesten van Zoo en de sound van de Berlijnse underground.

Line up: ZOO DJ’s die behoren tot de Berlijnse (minimal) house-incrowd en regelmatig optreden in bejubelde clubs als Watergate, Club der Visionäre, Salon Zur Wilde Renate, Arena Club, Weekend Club en Panorama Bar (de favoriete locatie van iconen zoals Ricardo Villalobos, Zip en Sammy Dee): DAN D (Geno, BE), GLUCK (Minibar, FR) en JA NINA (Club der Visionäre, DE)

DAN D Daniel Draude: woont zowel in Brussel als Berlijn (sinds 2001). Begon als klarinettist, saxofonist en pianist in het jazzkwartet Jacuzzi Jazz. Ontwikkelde een sterke interesse voor Latijns-Amerikaanse muziek en dans. Werd dansinstructeur. Maakte zijn dj-debuut op de legendarische Beatstreet Afterhours in Berlijn en trad vervolgens op in Watergate, Arena Club, Maria, Panorama Bar en Club der Visionäre.

GLUCK David Gluck: geboren en getogen in Parijs, in 2003 verhuisd naar Berlijn, in 2008 naar Den Haag. Bundelde in 1999 krachten met vriend Cabanne. Labels/projecten: Logistic Records, Telegraph, UltraKurt, Perlon, Minibar, Post Office, Milkshake. Sinds 2004 resident en programmeur van Club Der Visionäre. Recente activiteiten: projecten met video-artist Eyekino voor Motel Mozaïque, Lumia en als 'Gazon' voor Antilounge.

JA NINA Janina Schreckling: is pas 25 jaar oud, maar is al een jaar of 10 actief in de Berlijnse muziekscene. Ze is resident in Club der Visionäre en treedt regelmatig op in Arena Club en Weekend Club. Janina is een van de weinige vrouwelijke dj's die opkomend is en op vele bekende plekken draait zoals in clubs op Ibiza.

VJ EYEKINO Denise Pakes: haar werk is als een mechanisch oog dat focust op objecten. Van dichtbij en veraf. Constant in beweging, in ruimte en tijd. Gefascineeerd door chaos. Visuele impressies die zich sterk onderscheiden van beelden die het menselijk oog gewaar worden.