colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS


VR. 01 MRT
MOWINGCLUB FESTIVAL

ROOTS
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:00U

Country-noir. Zacht snaren-strelende americana. Verhalen in folksong-vorm. Dat, en meer, kun je verwachten op Bekijk het Facebook-eventhet Mowingclub Festival. Deze editie presenteert Vanessa Peters, Smutfish, Elliott Brood en Strand of Oaks.

Vanessa Peters
Sinds 2002 heeft Vanessa Peters meer dan 1000 shows gegeven in 11 verschillende landen en heeft ze het podium gedeeld met onder andere Rhett Miller en Sarah Harmer. In 2012 brengt Peters het album “The Burn The Truth The Lies" uit. De plaat is opgenomen in de legendarische Texas Treefort Studios in Austin en bevat geweldige opnames van een aantal van de beste muzikanten uit Texas, waaronder John Dufilho, Jason Garner, Grammy Award-winnende gitarist Joe Reyes en producer Rip Rowan.

Smutfish
Americana uit de lage landen. Het Nederlandse trio Smutfish wordt vergeleken wordt met Sixteen Horsepower en Green On Red. Niet zo gek trouwens: de bandleden groeiden op met de favorieten van hun progressieve ouders, die Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen en dat soort helden in de kast hadden staan. Het debuutalbum Lawnmower Mind telt tien mooie luisterliedjes, maar live gaat het er ietsje extraverter aan toe.

Elliott Brood
Black country rock? Frontier revival music? Je kunt de termen gerust gebruiken om een poging te doen Eliott Brood te omschrijven. Hoe je het ook noemt, het trio uit Toronto maakt verrekt mooie liedjes, doordrenkt van flarden uit de geschiedenis. Voor het nieuwe album "Days into Years" liet de band zich bijvoorbeeld inspireren door oude oorlogsverhalen die zij in Europa tegen kwamen. Het leverde een pracht van een plaat op.

Strand of Oaks
Strand Of Oaks is een juweel. De songs van Tim Showalter hebben een emotionele en muzikale lading die er niet om liegt. Eerder dit jaar opende de Amerikaanse band voor The Tallest Man On Earth tijdens zijn North Amerikaanse tour en regelde hiermee een hele nieuwe schare fans.


ANDEREN KOCHTEN OOK
VR. 18 JAN WILL & THE PEOPLE