colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
DO. 20 APR
JETT REBEL

POP/ROCK
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Je kon de afgelopen jaren echt onmogelijk om Jett Rebel (het alter-ego van Jelte Tuinstra) heen: het wonderjoch is met zijn androgyne voorkomen en allure van een giga-popster één van de geliefdste Nederlandse podiumattracties van het moment. Maar met alleen attitute maak je nog geen talloze festivalpodia gek: Jett is gewoonweg een briljante muzikant die niet alleen al zijn liedjes zelf schrijft, maar ook produceert, arrangeert en bovendien alle instrumenten op zijn albums zelf voor zijn rekening neemt.

Sinds zijn eerste album Venus & Mars dendert de sneltrein van Jett Rebel onverstoord door Nederland, om onderweg een Edison en meerdere 3FM Awards op te pikken. Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glitters.

Op zijn nieuwste album "Super Pop" heeft hij zichzelf opnieuw uitgevonden en deze good vibes neemt hij mee het land in! Frisser dan ooit maakte hij  Super Pop, zijn derde album in 12 maanden tijd. Een enorme prestatie die gevierd moet worden met de Super Pop Tour.
De Super Pop tour wordt een muzikaal spectakel zoals alleen Jett Rebel dat kan. Dans mee op ‘All The Way’, bekend van 3FM en Radio 2, of zwijmel weg op ‘Just In Case You’re Ever Down Again’. De volgende halte van zijn sneltrein? Dat weet alleen Jett Rebel zelf...

POSTER_FINAL_A2_SHOW(web-grb).jpg