Vessel_Background.jpg
VESSEL-Eartheater 22 september
EN
AANRADERS
ECHO & THE BUNNYMEN
MA. 07 NOV
ECHO & THE BUNNYMEN
Bombino
ZO. 23 OKT
BOMBINO
GHOSTFACE KILLAH & KILLAH PRIEST (WU GOO TOUR)
ZO. 02 OKT
GHOSTFACE KILLAH & KILLAH PRIEST...
SKIP&DIE
DO. 08 DEC
SKIP&DIE
VAPORS OF MORPHINE
DI. 15 NOV
VAPORS OF MORPHINE
GUI BORATTO (LIVE) // DOC RECORDS SHOWCASE
ZA. 15 OKT
GUI BORATTO (LIVE) // DOC RECORDS...
DIGGY DEX
ZA. 08 OKT
DIGGY DEX
NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS
DO. 27 OKT
NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT...


DO. 10 MEI
HIT ME TV

POP/ROCK
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:30U

Support: The Badabings.

Dit hadden we nog niet in Nederland" looft NRC ruim 3 jaar geleden het debuut van HIT ME TV. Op 14 maart presenteert HIT ME TV de verrassende opvolger. Een opwindend en rijk album, dat de band terug gaat brengen waar ze thuishoort: op podia en festivals in binnen- en buitenland. Gitaren en synthesizers blazen nog steeds over de dansvloer, maar springen is niet meer genoeg bij HIT ME TV anno 2012. De karakteristieke zang van Jaap is nu ingebed in gelaagde songs die gaan van dik en dansbaar tot vervreemdend en electronisch. Opnieuw is samengewerkt met de Vlaamse producer Frank Duchêne (Hooverphonic, Ozark Henry, Soulwax), live wordt de band versterkt door toetsenist William Bakker (ex.Kopna Kopna). 

Als zanger Jaap moet kiezen tussen rockband en danceact, gaat hij voor de combinatie: danceband, want “een act klinkt teveel als uit een doosje. En dat zijn wij niet”. En dat klopt, Hit Me TV klinkt niet als uit een doosje.

Als in 2008 de Belgische producer Frank Duchêne (bekend van o.a. Soulwax, Ozark Henry, en Hooverphonic) de Amsterdamse band geneest van hun angst voor pop, wordt debuut Hit Me TV geboren.

Na een lange stilte, waarin Hit Me TV verder is gaan ontwikkelen en groeien, is de band weer terug van weggeweest met de nieuwe single New York Kids en een bijbehorend album welke op 14 maart gepresenteerd gaat worden. Ook op dit tweede album is de vertrouwde sound van gitaren en synthesizers te horen, maar dan in een volwassen pakketje. Het springen maakt plaats voor dansen.

Voortreffelijk, rijker en muzikaal interessanter dan debuut, straalt lol uit - OOR

Stijlvol album tussen pop en dance - Platomania

Worth putting on repeat for the rest of the day… or week - FrontStage

Ligt prettig in het gehoor, prachtige samenzang van de bandleden - LiveXS

The Badabings:

The Badabings is een indie/rockband band uit Den Haag. De band is opgericht medio 2009 als duo met Albert op zang en guitars en Paul op drums. In 2010 waren the BadaBings onder meer te zien op Lowlands, op het ogoNONogo podium. In 2011 is Rutger aan boord gekomen om de sound te versterken met electro/dance invloeden. Deze drie-eenheid bestaande uit opzwepende drums, brute gitaar en vette synths zetten een zeer energieke en eigenzinnige sound neer.  In februari 2012 wordt het 10-track tellende debuut album ‘Nothing as it Seems’ uitgebracht. De tracks zijn opgenomen in de Motormusic studio in Mechelen (B). Het album is opgenomen en geproduceerd in nauwe samenwerking met Huub Reijnders (Monstermixer) en wederom gemastered door Darius van Helfteren.


ANDEREN KOCHTEN OOK
DO. 05 APR GO BACK TO THE ZOO
DO. 22 MRT CASE MAYFIELD
VR. 13 APR BEN HOWARD
DO. 15 MRT BLAUDZUN
MA. 26 MRT WARM UP SHOW - RACOON XL