colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...


WO. 14 SEP
DI-RECT - FIRED UP RELEASETOUR

POP/ROCK
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE
TICKET: €25* | TICKET + VINYL EP €40* (* EX. SERVICE KOSTEN) (excl. servicekosten)
AANVANG20:00U

‘Fired Up’, de nieuwe EP van DI-RECT, komt uit in september. Afgelopen weken heeft de band hard gewerkt aan het nieuwe materiaal in de Electric Monkey Studio met Kasper Frenkel en Tijmen van Wageningen. De vier tracks tellende EP zal worden uitgebracht op 16 september en zal slechts gelimiteerd verkrijgbaar zijn op vinyl.

Rondom de release zal de band drie intieme release-shows geven in Paradiso Noord Tolhuistuin in Amsterdam, Tivoli de Helling in Utrecht en in de Kleine Zaal van Paard van Troje in Den Haag. Bij deze release shows zal de limited edition vinyl al speciaal voor de eerste fans verkrijgbaar zijn.

DI-RECT staat alweer 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. De band vierde hun jubileum groots met een uitverkocht concert op het strand van Scheveningen. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze act een geoliede machine die over het podium raast. Een live show van DI-RECT heeft nog altijd de energie van een jonge honden band. Op naar een zomer vol adrenaline, shows en knallende alternatieve rock.


ANDEREN KOCHTEN OOK
VR. 24 MRT
DI-RECT