colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY


ZO. 07 APR
TROJAN METAL FEST FT. DEW-SCENTED

HARD
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:00U

Supports: Nailgun Massacre & Anatomy Of I

Wat nou metal? Thrashmetal zul je bedoelen! Liefhebbers kunnen hun portie thrash- en deathmetal op 7 april komen halen in Paard van Troje. Met het Duitse Dew-Scented als headliner en Nailgun Massacre en Anatomy Of I als support acts moet dat toch geen probleem worden.

Dew-Scented is al twintig jaar een bekende naam in de thrashmetal scene en heeft een fiks track record: maar liefst acht full-length albums en tours met onder andere Cannibal Corpse, Morbid Angel, Edge Of Sanity, Overkill, Six Feet Under, Deicide, Arch Enemy en Amon Amarth. Op dit moment staat er een tour met niemand minder dan TESTAMENT in de steigers.

Na de oprichting in 1992 krijgt de band naar aanleiding van hun demo CD Symbolization vrijwel direct een platencontract aangeboden. Het resultaat, ‘Immortelle’, wordt uiteindelijk pas in 1996 uitgebracht. De band speelt regelmatig in Europa en pakt op een gegeven moment zelfs de flightcases om Japan en de Verenigde Staten op hun grondvesten te doen schudden.

In juli 2012 kwam het album ‘Icarus’ uit bij Metalblade. Hoewel de band van origine Duits is, is het merendeel van de bezetting tegenwoordig zelfs van Haagse afkomst. Op dit moment bestaat de band uit Leif Jansen, vocalist, gitarist Marvin Vriesde van o.a. het Haagse Blo. Torch, drummer Koen Herfst van o.a. Epica en Armin van Buuren, bassist Joost van der Graaf van o.a. Creepmime en Sinister, en gitarist Rory Hansen maakt de band compleet. Ondanks deze wisseling klinkt Dew-Scented nog steeds zoals het hoort: ongenadig hard, stevig en buitengewoon strak.

Een aantal van de meest beruchte deathmetal veteranen rezen uit de resten van de Nederlandse underground. Ze waren niet tevreden over de hedendaagse staat van de deathmetal scene en formeerden Nailgun Massacre: bot, grof en goor; langharig en slecht gehumeurd. Nailgun Massacre komt de roestige spijkers van de jaren tachtig deathmetal in het kreupele karkas van dit millennium slaan.

Anatomy Of I bestaat uit gitarist en vocalist Michael Dorrian, drummer Dirk Verbeuren en bassist Steve Di Giorgio. Ze mixen vele stijlen en versmelten dit tot transparante, dik beukende thrash- & deathmetal.


ANDEREN KOCHTEN OOK
DO. 21 FEB CALEXICO
ZO. 24 MRT OF MONSTERS AND MEN
DI. 19 FEB SPINOZA TE PAARD
VR. 10 MEI SEPULTURA