colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS


DO. 18 APR
BURST INVITES 2MANYDJS

DANCE
SHARE
TICKETS
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN21:00U
ENTREE AANVANG22:00U

Voorverkoop €16,50* / deur €18,50*

2MANYDJS   |  Yuri Boehmer  |   Kevin Bradley

BURST verwelkomt op donderdag 18 april 2MANYDJS!
De Belgische broertjes Stephen en David Dewaele aka 2MANYDJS staan bekend om hun dampende DJ-sets vol klassiekers. Rock, electro, dance, hip hop. Welk genre het ook is, zij laten het klinken zoals je het nog niet eerder hoorde!

Of het nu een miljoenenpubliek is of een zaal van 1000 man; de twee broeders zetten de knoppen open en doen waar ze de besten in zijn: een muzikaal feest neerzetten waar de gehele muziekhistorie op sublieme wijze binnenstebuiten wordt gekeerd en waar iedereen in chaotisch feestgedruis wordt meegezogen.

 De avond begint om 21 uur, en 2MANYDJS start om 22 uur zodat je rond 24 uur nog de trein kan halen. Na 2MANYDJS gaan we gewoon door met feesten met een fijne afterparty.

AFTERPARTY
Na 2MANYDJS nemen Yuri Boehmer en Kevin Bradley het roer over.
De immer bescheiden Boehmer typeert zijn carriere met  ‘dat ie best lekker gaat met gigs op Solar Weekend, DumDum, GirlsLoveDJ’s tot aan Zarautz in Spanje'. Wij kennen hem als de man die altijd volle zalen trekt met zijn Kruipend naar Huis-feesten in het Paard.
Kevin Bradley is gewoon één van beste DJ van Den Haag en omstreken. Vrijwel van alle markten thuis, al jaren een sterke naam in het Haagse, en nu bezig met de rest van Nederland. Zie hem op Mysteryland, in de Heineken Music Hall of zelfs in New York City. Topper van jewelste.


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZA. 09 FEB BURST PRESENTS: DJ HELL & I-F