colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DO. 27 JUL
MILOW @ZUIDERPARKTHEATER

POP/ROCK
LOCATIEZUIDERPARK THEATERZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:30U
Bekijk het Facebook-event

Let op! Dit is een Paard op Hol event en vindt plaats in het Zuiderpark Theater Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag.

Milow mag je met gerust hart één van de hardst werkende en internationaal meest succesvolle artiesten noemen. De afgelopen jaren speelde hij 300 concerten in 20 verschillende landen, waaronder uitverkochte zalen in Amsterdam, Berlijn, Parijs, Luxemburg, Madrid, Zurich, Montreal, Wenen, en Stockholm.

De Vlaamse singer-songwriter weet al vanaf zijn debuutalbum in 2006 elke keer de roos te raken als het aankomt op het maken van akoestische poppareltjes. 'You Don't Know,' 'You And Me ( In My Pocket)' en natuurlijk de cover van 50 Cent's 'Ayo Technology' leverde hem stuk voor stuk monsterhits op. Met laatstgenoemde domineerde de Belg lange tijd de radiostations en festivals, sleepte vijf MIA's in de wacht en werd zelfs vemeld in het prestigieuze Amerikaanse Time Magazine.

Met zijn laatste plaat 'Modern Heart' verwelkomt Milow elementen van elektronische muziek, alternatieve R&B en zelfs hiphop in zijn wereld, die tot dan toe eigenlijk slechts bestond uit een akoestische gitaar. Daarentegen blijven de teksten nog even diepzinning en emotioneel pakkend als ervoor. Door samen te werken met producer Brian Kennedy ( Rihanna, Timbaland, Chris Brown ) lijkt het alsof het aansluiten bij de eigentijdse muziek het meest centraal heeft gestaan, zoals te horen in zijn meest recente single 'Howling at the Moon.'

Milow artwork DENHAAG_web.jpg