colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
VR. 20 OKT
KINGFISHER SKY

ALTERNATIVE
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 19:30U
Bekijk het Facebook-event

In 2017 is het 10 jaar geleden dat het debuutalbum van de Nederlandse progressieve rockband Kingfisher Sky werd uitgebracht. Dit heuglijke feit wordt gevierd met een splinternieuwe CD.

De band onder leiding van drummer Ivar de Graaf (ex-Within Temptation) en zangeres Judith Rijnveld heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Het gezelschap bestaat uit topmuzikanten met verschillende achtergronden en is beïnvloed door o.a. Porcupine Tree, Kate Bush, Peter Gabriel, Pink Floyd en traditionele folkmuziek. In 2007 duikt de band de studio in met producersduo Jochem Jacobs (Textures) en Bouke Visser en nemen zij hun debuutalbum Hallway Of Dreams op. Het levert de band een enorme schare fans op in binnen- en buitenland. In 2010 volgt het tweede album Skin Of The Earth en in 2014 verschijnt het derde album Arms of Morpheus.

Voor hun tien jarig bestaan kwam in januari 2017 de EP “To Turn the Tables” uit. Een EP van 1 nummer maar wel 1 van 10 minuten! Alles wat Kingfisher Sky bijzonder maakt verpakt in 1 episch avontuur. Deze is digitaal te verkrijgen via o.a. iTunes.

Op 20 oktober 2017 zal de inmiddels vierde CD van Kingfisher Sky worden gepresenteerd in Het Paard van Troje!

Kingfisher Sky juni 2016(WEB).jpg