colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
ZA. 07 OKT
BRAINPOWER & RE:FRESHED ORCHESTRA

HIP HOP
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

In 2017 bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ (met o.a. de monster-hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel de Vibe’) 15 jaar en dat moet gevierd worden. Samen met The Re:Freshed Orchestra (bekend van o.a. de Uitmarkt,North Sea Jazz, Gouden Kalf en Top Notch) belooft dit een live-show waarin je dan ook alle hits kan verwachten.

Brainpower

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: met 10 top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 liveshows (met o.a. 6x Lowlands, 5x Noorderslag, en 2x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als artiest/songwriter/muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden.  Maar Brainpower is meer dan alleen een rapper. Hij is een muzikant, een verhalenverteller, een begenadigd performer en een ijzersterke, ervaren live-artiest die zowel live als in de studio blijft groeien.

Re:Freshed Orchestra
Het hiphop-jazzy Re:Freshed Orchestra heeft tributes gehouden aan Nina Simone, Fela Kuti, The Family Stone en J Dilla. Na de release van debuutalbum ‘Re:Encore’ (2012) hebben ze hard gewerkt aan hun eigen tracks. Bovendien waren ze afgelopen jaren te bewonderen op festivals als uitmarkt en North Sea Jazz en als huisband in de Late Night Show ‘Dino’ op RTL5.

In april 2016 hebben zij hun eerste album met eigen werk uitgebracht via het label Top Notch. Bovendien zijn ze begonnen met een nieuw concept genaamd ‘Re:Freshed invites’, waarbij wordt samengewerkt met nationale en internationale artiesten. In september 2016 brachten ze het concept naar het Patronaat met Amerikaanse rappers Ghostface Killah & Killah Priest; in 2017 doet Re:Freshed Orchestra het met Brainpower 15 jaar in Paard van Troje.

image-2017-02-21.jpg