colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
VR. 26 MEI
SNIESTER FESTIVAL

CONCERT
LOCATIE13 LOCATIES | POPDISTRICTZAAL OPEN19:00U
ENTREE
EARLY CAT (POES-PARTOUT) €10 NORMAAL: DAY TICKET €10 | POES-PARTOUT TICKET €15
AANVANG 19:00U
Bekijk het Facebook-event

Ticketverkoop met  Early Cat Poes-Partouts is nu gestart.

Na drie succesvolle edities is het 26, 27 en 28 mei weer tijd voor de vierde editie van het jaarlijkse Sniester festival. Het zomerse stadsfestival breidt weer flink uit in aantal acts en locaties en doet voor het eerst tickets in de verkoop. Dit jaar betrekt het festival nieuwe spannende kelders en zolders naast de vertrouwde locaties zoals het Paard, De Zwarte Ruiter en Rootz. Deze worden in aanloop naar het festival bekend gemaakt. Attend het Sniester facebookevent en krijg de laatste updates. 

Eerste namen bekend: Animal House, Donnie, Navarone, Son Mieux en meer
De eerste namen zijn eindelijk bekend. De lijst is weer divers: de Australische adrenalinepop van Animal House naast gehypete rapper-slash-stijlicoon Donnie, seventies rockband Navarone maar ook ultramoderne electro-act OIJ, en uit Den Haag de psychedelische stonerrockers Monomyth en Son Mieux met zijn mooie popliedjes. En dat is slechts het topje van de ijsberg.

De line up tot nu toe:

Animal House (AUS)
Bartek
Canshaker Pi
Donnie
GOSTO
Jacle Bow (BE)
Jo Goes Hunting
Mooon
Navarone
OIJ
Pip Blom
Simon Keats
The Graveltones (AUS)
The Jerry Hormone Ego Trip
Traumahelikopter

Waarvan uit Den Haag:
Niko
Cooper
Son Mieux
Mamihlapinatapai
Monomyth

Wat is Sniester?
Het woord Sniester staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het festival biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerd programma vol zinderende optredens, afterparties, theater en kindervertier. Het Sniester festival, met een brommerrijdende zwarte kat als boegbeeld, maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme. Organisator Marco Bijsterbosch: “Wat Sniesteracts bindt is een bepaalde energie. Of je nu naar een hardcore punkband of een solozangeres met een gitaar staat te kijken, het moet je meteen grijpen omdat het origineel is, recht uit het hart en op zijn manier supervet. Je komt niet naar Sniester voor de grote namen, maar voor de grote ontdekkingen.”

Sniester junior zondag
Het programma groeit flink dit jaar. Meer bands, dj’s, theater, samenwerkingen met andere Haagse initiatieven en nog meer lekker eten dan voorgaande jaren. Nieuw is ook de Sniester Junior zondag, een avontuurlijke festivaldag voor de kinderen van Den Haag. De zondag is gratis toegankelijk.

Hou Sniester in de smiezen via:
www.facebook.com/sniester
www.instagram.com/sniester/ 

Sniester wordt georganiseerd door Grote Markt Den Haag en Paard van Troje.

Sniester Black Cat