colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 04 APR
LUCIANO & FREDDIE MCGREGOR DUBBELCONCERT

REGGAE
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:30U
Bekijk het Facebook-event

support DJ: JamJamSound

Wie luistert naar de zomerse klanken van Luciano, zal het niet verwonderen dat de roots van deze reggae-legende in Jaimaica liggen. Zijn eerste album dateert uit 1995 en de reggaewereld kon opgelucht ademhalen; Luciano bewees met groovende trompetten en classic panfluit dat de reggae niet onderuit hoeft te gaan in het digitale dancehalltijdperk. Door zijn zwoele stem en swingende drumbeats word je vanzelf meegenomen naar het Caribische paradijs van palmbomen en parelwitte stranden.

Freddie McGregor is ‘Born a Winner’ - zoals hij zingt in één van zijn hits – maar laten wij daar direct aan toevoegen dat hij tevens met een uitzonderlijk muzikaal talent op deze aardbodem is gezet. De zanger is al meer dan 50 jaar een betekenisvolle naam in de scene en heeft in die periode ontelbaar veel albums uitgebracht, te herkennen aan bewuste songteksten en een typische Philly Soul sound. In 2016 kwam zijn laatste single ‘True To My Roots’ uit: een aanstekelijk plaatje die je – net als zijn bekende klassiekers ‘Just Don’t Want To Be Alone’ - zo van stoel af sleurt.

JamJam Sound:
De missie van JamJam Sound is het verspreiden van de 'sweet vibes' die de Reggae wereld te bieden heeft. Met hun geweldige muzikale selectie zullen ze de hele zaal laten bewegen en iedereen een onvergetelijke avond geven. 

JamJam Sound Straight outta The Hague!

 

Luciano&Fredd-viatwitter.jpg