colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
DO. 13 APR
SUE THE NIGHT

POP/ROCK
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

voorprogramma: Torii

Sue the Night brengt op 14 april haar tweede album ‘Wanderland’ uit en gaat op tour langs de Nederlandse clubzalen. Het zestal is momenteel de huisband van ‘De Wereld Draait Door’.

Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al een aantal jaar de drijvende kracht achter de gelijknamige zeskoppige indie/popband. Sinds debuutalbum ‘Mosaic’ in 2015 behaalde de band 3FM Megahits met ‘The Whale’ en ‘The World Below’ en speelde op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop.

Op ‘Wanderland’ behandelt Sue grote thema’s als omgaan met voor- en tegenspoed, verlies en trouw blijven aan jezelf. “Innerlijk ronddolen en van het pad af raken zonder de weg kwijt te zijn”, zo omschrijft Sue het tweede album dat ze deels schreef in een oude boerderij in Friesland. “Wanderland was een avontuur om te maken, we gingen voor het eerst als band de studio in en ik ben verliefd op de sound! We zijn heel benieuwd hoe onze fans de nieuwe songs gaan ervaren en gaan er bijzondere avonden van maken in de clubs”, zo zegt Sue.

Torii
Begonnen als een soloproject met demo's op Soundcloud is Torii inmiddels uitgegroeid tot een 5 koppige band. Zelf noemen ze hun genre 'Idiosyncratic Indie Pop' en door hun eerste album op te nemen in een oud schoollokaal komt deze unieke muziekstijl tot leven op hun debuutplaat. Hun liveshow zal dan ook net zo goed, of waarachijnlijk zelfs beter kinken.

sue2