colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS


MA. 16 JAN
HERDENKING CHUCK DEELY

ANDERS
SHARE
TICKETS
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:00U
ENTREE
GRATIS TOEGANKELIJK
AANVANG19:30U

Naar aanleiding van het overlijden van de Haagse straatmuzikant Chuck Deely wordt op maandagavond 16 januari 2017 een publieke herdenkingsbijeenkomst georganiseerd in Paard van Troje. Dit gebeurt op initatief van Hagenaar Darpan van Kuik . De bijeenkomst zal live door Tv West worden uitgezonden.

Naast deze herdenkingsbijeenkomst voor en door Hagenaars is er op zaterdag 14 januari vanaf 17.30 uur gelegenheid voor rouwbezoek op de gemeentelijke begraafplaats Westduin. De crematie van Chuck Deely vindt in besloten kring plaats op dinsdag 17 januari.

De uitvaart van de bekende Haagse straatmuzikant is in overleg met de in Amerika woonachtige broer van Chuck Deely tot stand gekomen. Na de crematie zal de as aan hem worden overgedragen en worden bijgezet in het graf van zijn ouders en een eerder overleden broer op het Holy Sepulchre Cemetery in Southfield, Michigan.

Herdenkingsbijeenkomst
Hagenaar Darpan van Kuik organiseert in samenwerking met het Paard van Troje op maandagavond 16 januari tussen 20.00 en 21.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor Chuck Deely in de grote zaal van het popcentrum. Deze bijeenkomst met sprekers en optredens is voor iedereen gratis toegankelijk en wordt live uitgezonden op Tv West. De herdenking wordt gepresenteerd door cabaretier Sjaak Bral.

Naast diverse sprekers als de Haagse nachtburgemeester René Bom bewijzen ook Haagse muzikanten een laatste eer aan Chuck Deely. Onder hen Tim Akkerman, het Couperus Cello kwartet (bestaande uit cellisten van het Residentie Orkest), het trio Remmelt, Muus en Femke en singer-songwriter Pyke de Grood.

In de grote zaal is plek voor enkele honderden belangstellenden. Vanaf 19.00 uur is het publiek welkom. De herdenkingsbijeenkomst start om 20.00 uur met het binnendragen van de kist. Naar verwachting zal de bijeenkomst rond 21.00 uur worden afgesloten.

De uitzending van de herdenkingsbijeenkomst voor Chuck Deely op Tv West start maandag 16 januari om 19.55 uur en is ook live via www.omroepwest.nl te volgen.

Chuck Deely
De Haagse straatmuzikant Chuck Deely overleed maandag 9 januari 2017 op 62–jarige leeftijd in het ziekenhuis nadat hij zondag op straat onwel was geworden. Charles Edward Deely III, zoals de naam van Chuck Deely volledig luidde, was een bekende en geliefde verschijning in de Haagse binnenstad. Als enige straatmuzikant kreeg de van oorsprong Amerikaanse muzikant van de gemeente een ontheffing voor het leven om zijn muziek in de Haagse binnenstad aan het publiek te kunnen laten horen.