colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
ZO. 14 MEI
MISTER & MISSISSIPPI

ALTERNATIVE
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Voorprogramma: Adna

Mister and Missisippi heeft muzikaal een nieuwe koers en richting ingeslagen. Op het derde album 'Mirage' worden donkere synths, stevige bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en krachtige vocalen. Met sterke songstructuren en veel aandacht voor arrangement en productie kan dit album tot de verrassingen van 2017 gaan behoren.

Voor het opnemen trok de band zich vorige zomer een lange periode terug in Kytopia met producer Simon Akkermans. Uren, dagen en weken zijn besteed aan het realiseren van een coherente sound van songs die kunnen wedijveren met de beste wave-electro uit de jaren '80. Op andere momenten treedt de band met open vizier ten strijde en is de sound meer lucide en transparant, zonder ook maar een moment saai en voorspelbaar te worden.

Met dit album slaat Mister and Mississippi geen nieuw hoofdstuk open, maar is het viertal begonnen aan een nieuw en ander boek. Dat zal ook gevolgen hebben voor de liveshows, waar de band een steviger geluid zal neerzetten, ondersteund door een meer dynamische visuele beleving. Daar heeft de band voldoende ervaring en bagage voor na diverse clubtours in binnen- en buitenland en festivalshows op onder andere Lowlands, Paaspop, Eurosonic Noorderslag, SXSW en Rolling Stone Weekender.

Adna
Zweedse droompop van een verbluffende schoonheid die al snel een donkere kant openbaart, een zijde die haar muziek nog zoveel interessanter maakt. Adna besloot al op erg jonge leeftijd dat ze muzikant wilde worden, verkende de gevoeligheid en fragiliteit van muziek op school en verhuisde naar Berlijn in 2014. Een paar maanden later bracht ze haar debuutalbum Night uit, in 2015 gevolgd door het indrukwekkende Run, Lucifer. Haar laatste single Overthinking ziet haar een nog diepere, intense trip nemen, waar we gewoon deel van uit moeten maken.

mistermiss