colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
ZA. 06 MEI
THIJS VAN LEER GROUP FT. EEF ALBERS & PIERRE VAN DER LINDEN

JAZZ
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN20:00U
ENTREE AANVANG 20:30U
Bekijk het Facebook-event

Met de band Focus werd toetsenist en fluitist Thijs van Leer wereldberoemd. Samen met gitarist Jan Akkerman waren zij het gezicht van de band, die zowel nationaal als internationaal vele successen kenden. Ook drummer Pierre van der Linden maakte deel uit van deze legendarische groep.

Wat veel mensen niet weten is dat ook gitarist Eef Albers een tijd in Focus gespeeld heeft. Hij werd (samen met gitarist Philip Catherine) in 1977 als opvolger aangetrokken toen Jan Akkerman de band verliet. Eef Albers wordt door velen beschouwd als een toonaangevend gitarist en een van Nederlands belangrijkste musici. Ook hij schuift vanavond aan. Het kwintet wordt verder compleet gemaakt door gitarist Thomas Zoetelief en bassist Koos Wiltenburg. Als je de CV’s van al deze heren leest, valt een ding meteen op: allemaal hebben zij hun roots in de jazz en dat zullen ze vanavond in Paard laten horen. Uiteraard komt er ook nog wel een bekende Focus song voorbij.

Thijs van Leer (Hammond orgel, fluit), Eef Albers (gitaar), Pierre van der Linden (drums), Thomas Zoetelief (gitaar), Koos Wiltenburg (bas)

vlaneer


ANDEREN KOCHTEN OOK
WO. 19 OKT MATT ANDERSEN & THE BONA FIDE
VR. 18 NOV MYLES SANKO
VR. 24 MRT DI-RECT [UITVERKOCHT]