colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
DO. 06 APR
BLOF [UITVERKOCHT]

POP/ROCK
UITVERKOCHT
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Voorprogramma: Tom Tukker

Op 7 april speelt een tweede show in Paard van Troje. Klik hier voor info & tickets.

BLØF behoeft eigenlijk geen introductie. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards en gaf vele memorabele optredens, van stadion tot huiskamer en van zalen als Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA.

Dankzij BLØF hebben we 'Harder Dan Ik Hebben Kan', 'Liefs Uit Londen', 'Aan De Kust', 'Dansen Aan Zee', 'Omarm', 'Wat Zou Je Doen' en 'Zo Stil'... en dat is nog maar een kleine selectie. Na bijna 25 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht. 

Ondanks alle gigantische successen is achterover leunen geen optie voor BLØF: de komst van een nieuw album is alweer aangekondigd. De titel is nog onbekend, maar Paskal Jakobsen verklapt ons wel al dat het qua geluid zeker afwijkt van het oude werk.

Nemen de Zeeuwen normaal gesproken de productie voor hun eigen rekening, ditmaal wordt deze volledig uit handen gegeven. De missie van de band is echter nog wel hetzelfde: blijven ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Ook nu levert dit prachtige nieuwe muziek op, die de band tijdens de tour voor het eerst live laat horen.

Tom Tukker
Eigenlijk hoef je maar twee dingen te weten over Tom Tukker, hij is extreem muzikaal en super sympathiek. De rest is bijzaak. Maar niet oninteressant. Als er nieuwe nummers in hem opborrelen, trekt hij zich graag terug in een omgeving waar mensen schaars zijn. Zo heeft hij IJsland ontdekt als land van rust en bron van inspiratie, met een stapeltje songs als resultaat. Zijn nieuwe single Rain is Gone is een goed voorbeeld van zijn vermogen tekst en muziek te laten samensmelten tot een aansprekend geheel.

blof