STUKAFEEST

De officiële afterparty van Stukafest!

donderdag 2 februari 2017 8361

Stukafest staat kort voor Studentenkamerfestival. Op 2 februari 2017 worden tien Haagse studentenkamers omgetoverd tot minitheaters. In drie rondes is het mogelijk om een gevarieerde avond voor jezelf samen te stellen, het aanbod is breed. Dans, muziek, comedy, literatuur, beeldende kunst, theater… er is genoeg keus! Tijdens StukaFeest maak je de avond compleet met nog twee gave acts! Namelijk:

Dance 18+
archief
  • Kleine zaal
  • 22:30
  • 22:30
Nieuwsbrief

DJ PJ Dé hitjesmachine uit Delft!
Al vele jaren mag DJ PJ de leukste feesten opluisteren met zijn plaatjes.De draaistijl van de immer breed lachende en in sommige studentenkringen bijna tot cultheld uitgegroeide DJ PJ is lastig in een hokje te plaatsen. Heen en weer roetsjend van good old classics tot de hedendaagse top 40, gaat hij als een rollercoaster totaal over de top.Altijd herkenbaar en bovenal dans- en meezingbaar! Laat je door DJPJ meenemen op een reis langs vele muzikale hoogtepunten!!

THE COOL QUEST
In 2014 bracht The Cool Quest hun debuut album ‘Funkin’ Badass’ uit met daarop hun single ‘Shine’. Dit zorgde voor een doorbraak bij landelijke radio en TV stations. De band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, stond meerdere weken op de playlist bij 3FM en Radio 6 en was 5 keer te gast bij DWDD. Daarnaast werden ze beloond met een Radio 6 award voor beste groep. Deze aandacht zorgde voor een volle agenda in 2015 met in totaal maar liefst 120 shows in binnen- en buitenland! Dit heeft de live reputatie van de band alleen maar versterkt.