BACO & BITCHES [AFGELAST]

Een avondje lekker 'hakkûh'

zaterdag 4 februari 2017 8361

In het house wereldje wordt er vaak gesproken over eenheidskoek: de feesten hebben een andere naam maar zijn voor de rest hetzelfde. De twee buitenbeentjes van de Nederlandse Dancescene brengen daar nu verandering in.

Dance 18+
archief
  • Grote zaal
  • 22:00
  • 22:00
Nieuwsbrief

Darkraver en Outsiders zijn al jaren berucht om hun gedrag binnen de dj booth en daarbuiten. Nooit is te peilen wat de nacht zal brengen als deze heren het podium bestijgen. Elke zomer weer terroriseren ze de Spaanse Costa. Tijd om uit te rusten na de zomer nemen ze nooit. Eigenlijk is het niet voor te stellen dat deze figuren een eigen concept lanceren….maar ze doen het toch!

Darkraver
Als bedenker van de gabberkreet ‘hakkûh’ weet Steve Sweet a.k.a. Darkraver er altijd een mooi feest van te maken. Deze Haagse producer en DJ staat bekend om zijn excentrieke podiumpresentatie en snelle manier van mixen.  Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om van elk optreden een onvergetelijke ervaring te maken voor het publiek.

Totale chaos
Met liters drank (doe maar een bacootje), gewillige vrouwen (bij voorkeur naakt), totale chaos, de meest waanzinnige outfits en een overdosis Haagse humor als hoofdingrediënten kan deze man elk doorsnee feest eigenhandig transformeren naar een féééésssiieee! Maar laten we niet vergeten waar het merk “The Darkraver” ook voor staat: een geweldige DJ met een naadloze mixtechniek, met altijd dé perfecte platenkeus.