colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY


ZA. 04 MRT
MAXAZINE PRESENTS: BORIS (FORMERLY KNOWN AS BO SARIS) [UITVERKOCHT]

SOUL/RNB
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:15U

Met de splinternieuwe single Best of Me laat Boris Titulaer het beste van zichzelf zien en horen. De zanger die de afgelopen jaren furore maakte onder de naam Bo Saris, klinkt anno 2016 als een doorgewinterde motown-artiest die broeierige funk en moderne soulpop moeiteloos naar zijn hand zet.

In de afgelopen jaren werkte Boris samen een flink aantal grote namen. Zo dook hij de studio in met Andre Harris, de producer van onder andere Usher en Chris Brown. De track ‘She’s On Fire’ werd in een mix van dj Maya Jane Coles gebruikt in een scene van Fifty Shades Of Grey, waardoor het buitenland lonkte. Er brak echter een roerige tijd aan, waardoor de carrière van de zanger even op hold kwam te staan. Na een aantal maanden in de luwte, is Boris nu klaar om weer helemaal voor de muziek te gaan. En nieuwe song 'Best of me' betekent een nieuw begin.

De ingrediënten die in 2003 bij zijn deelname aan Idols al goed smaakten, zijn uiteraard nog steeds de basis in het Boris-recept. Met zijn soepele falset en charismatische stageperformance zijn vergelijkingen met Justin Timberlake nooit ver weg, al is de uiterst dansbare soul natuurlijk duidelijk beïnvloed door de opzwepende klassiekers van Marvin Gaye, Stevie Wonder en Al Green.


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZO. 06 NOV LEVEL 42
MA. 07 NOV ECHO & THE BUNNYMEN
VR. 18 NOV MYLES SANKO
ZA. 26 NOV ROOM ELEVEN