colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
ZA. 04 MRT
MAXAZINE PRESENTS: BORIS (FORMERLY KNOWN AS BO SARIS)

SOUL/RNB
UITVERKOCHT
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Met de splinternieuwe single Best of Me laat Boris Titulaer het beste van zichzelf zien en horen. De zanger die de afgelopen jaren furore maakte onder de naam Bo Saris, klinkt anno 2016 als een doorgewinterde motown-artiest die broeierige funk en moderne soulpop moeiteloos naar zijn hand zet.

In de afgelopen jaren werkte Boris samen een flink aantal grote namen. Zo dook hij de studio in met Andre Harris, de producer van onder andere Usher en Chris Brown. De track ‘She’s On Fire’ werd in een mix van dj Maya Jane Coles gebruikt in een scene van Fifty Shades Of Grey, waardoor het buitenland lonkte. Er brak echter een roerige tijd aan, waardoor de carrière van de zanger even op hold kwam te staan. Na een aantal maanden in de luwte, is Boris nu klaar om weer helemaal voor de muziek te gaan. En nieuwe song 'Best of me' betekent een nieuw begin.

De ingrediënten die in 2003 bij zijn deelname aan Idols al goed smaakten, zijn uiteraard nog steeds de basis in het Boris-recept. Met zijn soepele falset en charismatische stageperformance zijn vergelijkingen met Justin Timberlake nooit ver weg, al is de uiterst dansbare soul natuurlijk duidelijk beïnvloed door de opzwepende klassiekers van Marvin Gaye, Stevie Wonder en Al Green.

Boris


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZO. 06 NOV LEVEL 42
MA. 07 NOV ECHO & THE BUNNYMEN
VR. 18 NOV MYLES SANKO
ZA. 26 NOV ROOM ELEVEN