colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT


ZA. 18 FEB
FEROCIOUS DOG

ALTERNATIVE
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:00U

Voorprogramma: The Royal Spuds

Ferocious Dog is een zeskoppig folk-punkrockmonster. Deze Britse band is qua genre een mix tussen The Clash, Dubliners, The Pogues en Dropkick Murphys, dus je hoort ook  invloeden uit de Keltische hoek en de energie van reggae en ska terug in hun muziek! Een stijl waaraan natuurlijk vele bands zich aan wagen, maar Ferocious Dog bijt van zich af en weet zich te onderscheiden. De oprechte bevlogenheid en passie spat er zowel op plaat als op de podiumplanken vanaf. En het is niet voor niets dat ze door The Levellers worden gevraagd als support act.

Jarenlang hard werken
Met twee albums op zak uit 2013 en 2015 en een gloednieuwe in de maak (gepland voor begin 2017) heeft de band al vele zieltjes gewonnen door op de oldschool manier stug door te gaan. Na jaren hard werken werd deze sympathieke band dit jaar zowel in eigen land als daarbuiten beloond met een steeds groter publiek dat naar de shows (o.a. Glastonbury 2016) kwam. Ferocious Dog gaat dan ook voor the long run, niet voor de quick ca$h en natuurlijk om een kolkende zaal vol genietende mensen!

The Royal Spuds
Uit de vochtige Zuid-Hollandse aarde is een nieuw soort knol gekropen. Niet het soort met vier hoeven en een groot gebit, maar het soort op twee poten en vergroeid met een muziekinstrument naar keuze. Het zijn The Royal Spuds. Een halfgare punkpuree met stukjes, overgoten met een traditionele Ierse shamrock 'n roll-saus. Zoals "echte" spuds betaamt, zijn de mogelijkheden eindeloos en smaken ze gefrituurd ook nog best. Met hun uitbundige mix van Folk en Punk weten The Royal Spuds van elk optreden een waar feest te maken!


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZO. 27 NOV FOLKFEST 2016
DO. 17 NOV MAX MESER
ZO. 16 OKT SEASICK STEVE
WO. 10 MEI
FISCHER-Z PRESENTED BY PVT & GRAUZONE