colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
ZA. 08 APR
TAVENU PRESENTEERT '120 PK'

ANDERS
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE
Ä15 (INCL. SERVICEKOSTEN)
AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Als je jarig bent, mag je uitpakken, en dat doet TAVENU dan ook, ook al was het 120-jarig jubileum van de grootste muziekvereniging van Den Haag eigenlijk al in 2016. TAVENU zoekt creatief graag de randen op van de blaasmuziek, dat leidde in het verleden al tot concerten met Denise Jannah, maar ook tot een uitvoering van de Ouverture 1812 – compleet met vuurwerk – in een authentieke bandstand in Engeland. Een optreden in het Paard stond al een tijdje op het verlanglijstje van de vereniging; nu gaat dat dan ook echt gebeuren.

Voor het jubileumfeestje zoekt TAVENU de samenwerking met de enige Flamingo-specialisten van Den Haag en verre omstreken: De Règâhs. Deze oerhaagse band zal – begeleid door het harmonie-orkest van TAVENU – een aantal van zijn grootste hits ten gehore brengen. TAVENU speelt die avond verder een programma dat zich nog het best laat omschrijven als hedendaagse en oude pop, doorspekt met een laagje traditionele blaasmuziek en Fandango.

De grootste Haagse harmonie in de grootste Haagse poptempel met de grootste Haagse Flamingo-kenners: dat kan niet anders dan een bijzondere avond worden…

tavenu


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZO. 30 OKT PUUR GELUL 23
.