colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
VR. 24 MRT
DI-RECT

POP/ROCK
UITVERKOCHT
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Voorprogramma: Emil Landman

DI-RECT is met de nieuwe EP Fired Up (september 2016) een nieuwe, spannende weg ingeslagen. En dat belooft veel goeds voor het album waar de band dit najaar aan werkt. De vier tracks waren genoeg aanleiding om het nieuwe geluid op het podium te laten horen, maar binnen de kortste keren was de releaseshow volledig uitverkocht. Daarom komt de band terug in 2017. Mét een album en flink wat blazers.

Fired Up: een nieuwe weg mét live spark
De EP werd opgenomen in de Electric Monkey studio in Amsterdam en vervaardigd met producers Tijmen van Wageningen & Kasper Frenkel. Zij wisten de ‘live spark van het podium’ te vangen in de studio. ‘Als je iets nieuws aan het maken bent en de energie knalt opeens door het dak, dan weet je dat je op het juiste spoor zit’, aldus bassist Bas van Wageningen. Op het nieuwe werkt wordt DI-RECT aangevuld door een driekoppige blazerssectie.

Het grotere werk
In 2017 is DI-RECT, met een gloednieuw album op zak, dus klaar voor het grotere werk. De clubtour die in maart van start gaat en de band langs onder andere Melkweg, TivoliVredenburg en de Effenaar brengt, wordt uiteraard afgesloten in thuishaven Paard van Troje. Live is de band maar liefst negen man sterk en zoekt de band de uitdaging op om ook het oudere repertoire opnieuw uit te vinden.

Emil Landman
Landman debuteerde in 2014 met het album Colours and Their Things, een album dat een vier sterren recensie kreeg in de Volkskrant. Met dit album wist de jonge singer-songwriter een Edison nominatie voor Beste Nieuwkomer 2015 in de wacht te slepen en werd hij benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 2 Talent. Zijn stem wordt vergeleken met dezelfde warme stem als Chris Martin (Coldplay), Jason Mrasz, Ben Howard en José Gonzalez.

In negen weken de wereld rond om liedjes te schrijven, beginnend en eindigend in Amsterdam. Dat deed Landman, wiens nieuwe album ‘An Unexpected View’ in oktober 2016 uitgebracht is.

Di-rect promo


ANDEREN KOCHTEN OOK
WO. 14 SEP DI-RECT - FIRED UP RELEASETOUR