PAARDCAFÉ: De Versafdeling

Waar ongegeneerd vleeskeuren toegestaan is.

donderdag 18 februari 2016 8358

Elke derde donderdag van de maand heeft het Paardcafé drie verse Haagse bands in de aanbieding. Tijdens deze avond laat iedere act in 30 minuten zien wat ze waard zijn. De entree is gratis en een bonuskaart is niet nodig.

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Tijdens deze editie: een fijne selectie van bands die beginnen met een S! Silent Waffle Party (indierock), (The) Stone Policy (pop/bluesrock) en SilverStoned (stoner/rock).

Silent Waffle Party

Silent Waffle Party; een enthousiaste indierock band. Nog smakelijker dan een Brusselse wafel en aanstekelijker dan een pyromaan. Zowel up-tempo als meeslepend. Niks silent party, deze catchy band garandeerd een energieke show vanaf de eerste minuut.

The Stone Policy

Het stenenbeleid van deze bluesrockers heeft niks te maken met het stenen tijdperk of mysterieuze stonehenge praktijken. Gewoon no nonsense pop songs met blues en rockinvloeden. Saai? Integendeel. Gedreven? Nou en of! Gezellig? Ongetwijfeld!

SilverStoned

Verliefd op Alicia Silverstone? Geen idee. Fan van Silverchair? Twijfelachtig. Kom gewoon langs en vraag het ze zelf. Kun je gelijk even genieten van een lekkere dosis stoner rock om je vingers bij af te likken. Een vinger tegelijkertijd s.v.p.

Het programma wordt verzorgd door het Haags Pop Centrum. Ook een keer optreden op De Versafdeling? Stuur dan een mailtje naar [email protected]