KERSTAVOND MET DJ FRISS & DIRTY PRIEST

donderdag 24 december 2015 2015

Kerstballen en dennenbomen opgelet! DJ Friss en Dirty Priest zijn van plan je een overdadig dansbare (kerst)avond te bezorgen! Deze heren lieten menig publiek bij bijvoorbeeld Ongetemd feesten en in de SuperMarkt swingen totdat ze sterretjes zagen! Dus niks geen stille nacht!

Dance 18+
archief
  • Kleine zaal
  • 22:00
  • 22:00
Nieuwsbrief

DJ Friss, ook wel bekend als DJ van Playground Zer0 en Pat Smith, begint op zijn zestiende als DJ. Geïnspireerd door DJ’s als Irie en A-Trak werkt hij aan zijn skills. Dit werpt zijn vruchten af bij de verschillende DJ-westrijden. Zo is hij finalist van DMC Benelux, winnaar Grote Prijs van Nederland’ categorie ‘Beste Muzikant’, Vice Champion bij IDA Benelux en finalist bij DMC World Online Competition. Nu, 11 jaar later, is hij veelgevraagd DJ (o.a. met Kraantje Pappie). Ook heeft hij zijn eigen record label opgezet genaamd The Lobby. Hij werkt tegenwoordig samen met Playground Zero en Pat Smith en tourt met hen in binnen- en buitenland. DJ Friss heeft dus alle kwaliteiten in huis om Paard op zijn kop te zetten met zijn skills achter de draaitafels met een energieke mix van hip-hop, house, soul en dubstep.

DJ Dirty Priest predikt graag een mix van broken beats, break beat, hip hop, rauwe funk, nu disco en minimal house. Stijn (de man achter de draaitafel) begon zijn draaicarrière in 2000.  Naast zijn act DJ Dirty Priest, is hij een gevestigde naam in de theater en dance industrie door zijn muzikale producties. Onder zijn klantenbestand staan onder andere Joop van den Ende, Cadance en Justen Beer (Everybody Dance Now). Eenmaal achter de draaitafel weet hij elke zaal te bekeren tot de dansvloer. Met zijn allround skills en een enorm repertoire is elke set weer een verrassing. Maar altijd zorgt hij dat een goede vibe en de funk centraal staan.

Dit event is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.