Puur Gelul #21

Een avond vol overdonderend zinloos verbaal geweld met o.a. Nico Dijkshoorn, Vincent Bijlo, Martijn Koning, Boozy, Karel Kanits, Jeffrey Huf en De Sissies.

zondag 25 oktober 2015 8355

Onder bezielende leiding van rashagenees Boozy is Puur Gelul al meer dan tien jaar een begrip in Den Haag. In mei jongstleden vond de grote jubileum-editie plaats en de lijn van geweldige namen zetten we op deze 21ste editie gewoon voort. Met o.a. Nico Dijkshoorn, Vincent Bijlo, Erik van Muiswinkel, Sjaak Bral, Harry Glotzbach, Ronald Giphart, Jan J Pieterse, Bert Kleijweg en Martijn Koning

Anders
archief
  • Grote zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Muziek is er van de Small Time Crooks. En de vaste helden zijn er ook bij: De Sissies, Karel Kanits, Jeffrey Huf en Boozy.

Menig Hagenees heeft geen enkele uitleg over Puur Gelul nodig, maar voor nieuwkomers vertellen we graag wat hen te wachten staat: PUUR GELUL is een avond vol overdonderend zinloos verbaal geweld. Punt. Een bonte verzameling van schrijvers, sprekers, verhalenvertellers, dichters, rappers en stand-uppers komen uit het hele land naar Den Haag om de literatuur een ‘boost’ te geven. Compleet voorzien van een nieuwe woordenschat en darmverkrampingen van het lachen sturen we je na afloop weer de straat op.