colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT


ZA. 21 NOV
KATZENJAMMER

ALTERNATIVE
SHARE
TICKETS
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:00U

Voorprogramma: King Dalton

Katzenjammer is alles behalve een poezelige meisjesband. Deze vier Noorse femmes fatales maken vrolijke, energieke folkpop. Of nuja, dat dekt de lading niet; feestfolk, op Ierse folk geïnspireerde, vioolgedreven ritmes en verhitte gypsy met een scheutje ouderwets lekkere bluegrass; het volgt elkaar allemaal in hoog tempo op. Dit doen zij met de meest uiteenlopende instrumenten: accordeon, bass balalaika, fluit, ukulele, melodica… De teller staat inmiddels op 25 (!) instrumenten.

Rockland
Na het succes van hun eerste album besluit de band even hun eigen weg te gaan, te reizen en te schrijven. Ze kwamen terug met maar liefst 83 nieuwe nummers, waarvan er uiteindelijk elf hun nieuwe album Rockland hebben gehaald. Met nummers als Lady Grey en Oh My God touren ze langs vele Europese podia. Paard mag natuurlijk niet ontbreken; ze kennen bij ons inmiddels de weg.

‘Deze dames winden iedereen in het Paard, zelfs op de balkons, om hun vinger.’ – 3voor12 Den Haag over de show van Katzenjammer in 2011

King Dalton 
"Wie grooves wil horen die het bloed doen stromen, en een band wil leren kennen die folk, Braziliaanse muziek, house en industriële krautrock samenbrengt, moét King Dalton gaan zien,"aldus De Standaard over het optreden van King Dalton in Studio Antwerpen. Daar hebben wij zo weinig aan toe te voegen, dat wij enkel kunnen zeggen: Amen. 

Wie grooves wil horen die het bloed doen stromen, en een band wil leren kennen die folk, Braziliaanse muziek, house en industriële

krautrock samenbrengt, moét King Dalton gaan zien.
Wie grooves wil horen die het bloed doen stromen, en een band wil leren kennen die folk, Braziliaanse muziek, house en industriëlekrautrock samenbrengt, moét King Dalton gaan zien. 

ANDEREN KOCHTEN OOK
VR. 25 MRT SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX