FRESH FM HOUSE TOP 1000 – THE PARTY

Fresh FM presenteert de House top 1000 dit keer in Paard van Troje met o.a. Mark van Dale, Roog, Remy, Jurgen en DJ Jean.

zaterdag 4 april 2015 8355

Voor de houseliefhebber is Fresh FM’s House top 1000 een jaarlijks terugkerend feestje. Luisteraars van Fresh FM stellen zelf een lijst samen van de favoriete housetracks aller tijden. Deze lijst wordt gepresenteerd in een 82-urige marathonuitzending. Ieder jaar wordt de radio uitzending vergezeld door een feest waar je live van de beste house classics kunt genieten. Vijf jaar lang werd dit in Amsterdam gevierd maar dit keer komt het feest naar Paard van Troje.

Dance 18+
archief
  • Grote zaal
  • 21:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

Het event is voor veel oudere houseliefhebbers een ‘trip down memory lane’ en juist voor anderen misschien een eerste kennismaking met de housesound van vroeger. “Het is opvallend hoeveel jonge mensen genieten van de House top 1000,” zegt Coen Bom, initiator van de lijst. Jonge bezoekers zijn dus ook meer dan welkom. Gerenommeerde DJ’s Mark van Dale, Roog, Jurgen, Jean en Remy zullen de house klappers voor je opzetten.

Dit event is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder. 
(*Deze prijs is exclusief servicekosten)